ChocoMe termékcsomag

Először csak nézegetni mertem ezeket a szép kis dobozokat amiben a ChocoMe különlegességeit küldték nekem. Annyira tetszenek a dobozok, hogy miután kiürültek megtartomőket, és valami szuper újrahasznosításos trükkel fogom tartósítani őket. Nem hiába nyerték el a termékek a Londoni Csokoládé Akadémia díját idén szinte minden kategóriában!

Nézzük milyen különlegességeket teszteltem:

Először a Tonkababos tejcsokoládéval és kakaóporral bevont Avola-i mandulát bontottam meg, és rögtön az első szem után függővé váltam. Utoljára talán akkor ettem ilyen finom csokoládét amikor pár éve Belgiumban töltöttünk pár napot, és csokoládékülönlegességekkel értem haza. Alapjában véve is szeretem a mandulát, de így prémium csokoládéba mártva, majd finomra őrölt kakaóporba forgatva még kifinomultabb ízélményt adott.

A Raffinékról itt olvashattok többet.

VSCO Cam-1
Tökéletes kezdés volt <3

Második nekifutásra a “Mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró” került terítékre, amit egy bejegyzés megírása közben kezdtem el kóstolni, szintén új ízélmény társult hozzá. Egész mogyorót eddig csak egy másik neves csokoládé gyár kínálatában ettem, persze teljesen más köntösben. Nagyon karakteres ízt kölcsönöztek egymásnak az összetevők, szinte még most is érzem az ízlelőbimbóimon a különböző aromák viaskodását. Természetesen összességében kiemelkedő teljesítményt nyújtott!

IMG_3336

 

Harmadik volt a sorban, a bergamothéjat magában rejtő venezuelai étcsokoládés Voilé volt.
Megmondom őszintén a mai napig nem tudtam eldönteni, hogy ízlik-e ez a finomság vagy sem. Nagyon erőteljes íze van benne a bergamotnak, amit nem csodálok, hiszen parfümökben szoktak használni. A csokoládé része nagyon finom, nyilván prémium minőségű étcsokoládéről beszélünk, minimum 70% kakaótartalommal. Ezeket én különösen preferálom. Abban biztos vagyok, hogy bárki aki kóstolja különleges élményben lesz része!

vsco-photo-2

Negyedik szerencsés versenyző a “Guérande sós szőkecsokoládéval bevont szicíliai mandula hántolt ostyával” kódnevet viseli, tehát ismét különlegességekkel bevont mandula került terítékre.


– JÖTT. LÁTOTT. GYŐZÖTT. –


Ezzel a 3 szóval tudnám jellemezni! Egyértelműen ez ízlett a legjobban a csomagból, pedig alapjában véve nem is szeretem a fehér csokoládét. Le sem tudom írni pontosan milyen ízélményt adott, az viszont biztos, hogy ha valaki ki akar engem engesztelni, vagy csak úgy felebaráti szeretetből, meglepne valamivel és nincs ötlete, akor ezt tudom ajánlani! A kedvenc csokoládém lett!

IMG_3479

Az utolsó a sorban pedig a “Szicíliai mandula Arabica kávéval ízesített étcsokoládéval bevonva, kardamommal” termék volt, amelyet szintén az irodában kóstoltam meg, a munkatársak gyorsan rájöttek nem egyszerű csokoládé lehet, ha már a csomagolása is ilyen patinás és bizony addig addig kéregettek míg elfogyott 🙂 Mindenki meg volt elégedve különösen a két főnök rajongott értük. Közben ők már rendeltek is maguknak a webshopban pár csomaggal, hogy “jutalomfalatként” osztogassák, ha elérjük a kitűzött irányszámokat 😀
IMG_3499

 

 


Hivatalos sajtó anyag:


 

 

2016_ACADEMY_HUN-page-001

Hasonló bejegyzések