Hozzávalók:
200g csirkemell
150ml tejszín
100g gomba
100g spenót
25g szárított paradicsom
1tk Vegeta Natur Ételízesítő
1 gerezd fokhagyma
1tk só
Elkészítés:
A csirkemellet egyforma vastagságú szeletekre vágjuk, és a Vegeta Natur ételízesítővel
bedörzsöljük, majd kevés olajon pirosra sütjük, és félretesszük.
A gombát felszeleteljük, és lepirítjuk, majd rátesszük a spenótot és megfonnyasztjuk, és sóval,
illetve friss fokhagymával fűszerezzük.
Ráöntjük a tejszínt, majd az aszalt paradicsomot vágjuk vékony csíkokra, adjuk hozzá a
serpenyőben levő szószhoz. Kóstolás után szükség esetén sózzuk.
Visszatesszük a serpenyőbe a csirkemellet, majd összeforraljuk, és tálalhatjuk is!
A vejegzést a VEGETA Natur ételízesítő támogatta.