A konyhai papírtörlők zászlóshajója? Regina Blitz konyhai papírtörlő

A múlthéten volt szerencsénk ellátogatni a Sofidel Hungary Kft.-hez, akik bemutatták nekünk a legkorszerűbb technikával készülő, Regina Blitz papírtörlőt.

A Regina márkanév olaszul királynőt jelent és igyekeznek ehhez a márkanévhez illő, tökéletes terméket alkotni.

A konyhai papírtörlő, tiszta cellulóz felhasználásával készül. Kimondottan a fényes- és üvegfelületek tisztítására fejlesztették ki, továbbá olyan védjegyeztetett technológiával készül, amely biztosítja, hogy por- és szöszmentes marad minden felület a tisztítás után. 2 tekercs, 3 rétegű, 2×70 lap, extra nagy lapmérettel

Szem előtt tartva a fenntarthatóságot, a praktikum mellett a környezettudatosságra is ügyelnek, a Blitz háztartási papírtörlő csomagolása, ugyanis a hagyományos polietilén csomagolás helyett új, kraft papír – növényi eredetű alapanyag, ezáltal megújítható és könnyen újrahasznosítható- kiszerelésben kerül az üzletekbe Magyarországon.

A Maxi lapok miatt, melyek 50% -kal nagyobbak, és a 3 rétegnek köszönhetően sokkal ellenállóbb egy átlagos papírtörlőnél. Az új technológiai megoldás emellett biztosítja, hogy a fényes és üvegfelületeket a konyhában tökéletesen tisztára tudjuk törölni, mert nem hagy maga után szöszt, vagy bármilyen nyomot.

Ez többek között a különleges pozitív prégelési technológiának köszönhető, amelyet az alábbi fotón láthattok:


A bejegyzést a Sofidel Hungary Kft. támogatta.


 

Hasonló bejegyzések