Csirkemell zöldfűszeres pácban


Hozzávalók:

20g Vegeta Natur zöldfűszeres Szárnyas fűszerkeverék
500g csirkemell
20ml olaj
6db torilla lap
150g saláta
200g paradicsom
1 egész uborka
2ek ketcup
300ml tejföl
1ek mustár
1tk fűszerkömény
1tk porcukor
100g reszelt sajt


Elkészítés:

A Vegeta Natur zöldfűszeres fűszerport elkeverjük az olajjal, majd a  csirkemellet felkockázzuk, beleforgatjuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

A felkockázott csirkemellet saslik pálcára húzgáljuk, és kevés olajjal kikent grill serpenyőben elkezdjük kisütni őket.

Minden oldalát 5-5 percig süssük, így tökéletesen meg fognak pirulni, a belsejük pedig szaftos marad.

A tortilla lapokat tegyük a tányérokra, majd pakoljunk bele zöldségeket, és készítsük el a szószt.

Ehhez a tejfölt a kethuppal, és mustárral keverjük homogénre, majd keverjük bele a fűszerköményt és a sót, illetve egy csipet cukrot.

A zöldségeket locsoljuk le vele, majd szórjuk rá a sajtot, végül pedig a kész husit, a hústűkről leszedve tegyük a tetejére, és csomagoljuk be.


A bejegyzést a Vegeta Natur támogatta.


 

Hasonló bejegyzések