Stroganoff Csirkemell


Hozzávalók:
500g csirkemell
500g fusilli tészta
150g csemegeuborka
200ml tejszín
200g 20% tejföl
1ek mustár
200g csiperkegomba
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1ek Vegeta Natur ételízesítő
1tk só
1tk bors


Elkészítés:
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, és egy serpenyőben elkezdjük kevés kókuszolajon sütni.
Közben mellé daraboljuk a gombát és a hagymát, amikből elegendő folyadék fog távozni,
hogy ebben puhára főzzük őket, illetve amikor elfő a leve, akkor pirítsuk meg őket a
serpenyőben.
Szórjuk meg 1 evőkanál Vegeta Natur ételízesítővel, és adjuk hozzá a fokhagymát, sót,
borsot. A csemegeuborkát vágjuk egészen vékony csíkokra, majd tegyük a serpenyőbe ezt is.
A tejszínt, a tejfölt és a mustárt egy edényben keverjük csomómentesre, majd öntsük fel vele
az egészet, és 20 perc alatt főzzük puhára az összes hozzávalót.
A tésztát forró, Vegeta Natur ételízesítős vízben 15 perc alatt főzzük puhára, és tálalhatunk
is!

Hasonló bejegyzések