Parmezános tejszínes csirke

A nagytöbbség a héten igennel szavazott, így megosztom veletek a parmezános csirke receptjét, amit így mostmár ti is örömmel készíthettek el a családnak 😉


Hozzávalók:
400g csirkemell
200g tészta
200ml főzőtejszín
2ek parmezán
50g aszalt paradicsom
Sültcsirke fűszersó
Só, bors


Elkészítés:
A csirkemellet ketté vágjuk, befűszerezzük, majd egy kevés olajon 5-6 perc alatt mindkét oldalát pirosra sütjük.
A tésztát körben lobogó, sós vízben puhára főzzük.
Az aszalt paradicsomot csíkokra daraboljuk, és egy serpenyőbe tesszük. Felöntjük a tejszínnel, beleszórjuk a parmezánt és főzzük benne 5-6 percig, amikor a tészta elkészül hozzáöntjük, majd elkeverjük benne, végül pedig a csíkokra vágott pirított csirkével találjuk.

Hasonló bejegyzések