Házi Bounty Szelet

Vigyázat, erősen addiktív!
Ajánlom, hogy egyből egy dupla adagot készíts, ha mást is szeretnél vele megkínálni! 🙈🙉


Hozzávalók:

Töltelék:
250g kókuszreszelék
100g vaj
100g fehércsokoládé
Borítás:
100g étcsokoládé
2ek olaj
Kókusz a szóráshoz


Elkészítés:

Első körben a csokoládét a vajjal olvaszd fel vízgőz felett, hogy egy homogén masszát kapj. Ebbe keverd bele egy villával a kókuszreszeléket, majd egy éjszakára tedd a hűtőbe.
Másnap reggel egy sütőpapírral bevont tálcára a kezeddel készíts 5x2cm-es darabokat belőle és formázd Bounty alakra.
Ha ez megvan mehet a fagyasztóba/hűtőbe egy órára, addig készítsd elő a mártogatáshoz egy másik tálban csokoládét az olajjal és szintén olvaszd fel.
A forgatáshoz ajánlom a gumikesztyűt, ha nem akarsz könyékig csokiban fürdeni 🙂
Mindegyik alapot mártsd a csokiba, majd tedd vissza a sütőpapírra és szórj rá még most kókuszt.
Tedd a hűtőbe egy fél órára, óvatosan vágd ketté őket, a kóstolás után kínáld meg a maradékkal a családot!

Hasonló bejegyzések