Aktív szenes fogfehérítő? – Natural Whites

Nemrégiben megkeresett a Natural Whites Aktív szenes fogfehéírtő gyártója, akikről kiderült a tárgyalások során, hogy egy Magyar cég, akik itthon állítják elő a terméküket, ami teljesen fenntartható forrásból származik, mindemellett meglátásom szerint brutálisan jól is néz ki!

Amikor megérkezett hozzám a csomag már jó benyomást keltett, mivel stílszerűen egy matt borítékban hozta a GLS futár, gyakorlatilag a rendelést követő elsőmunkanapon. Tehát sokat nem kellett várnom a teszteléssel, egybál állhattam is neki.

Füge különösen érdeklődött a doboz iránt, mivel gondolom azt hitte valamilyen nasi érkezett 🙂 Bár egyébként ehetett is volna belőle, mivel a por teljes egészében természetes anyagokból készül.

Emellett a bambusz  tégely is megnyerő, tök jólmegy az új fürdő designhoz, emellett a legközelebbi vásárlásom alkalmával 2000Ft-ért beszámítja a cég, ami szerintem igazán előremutató kezdeményezés!

A használat kezdetén eléggé szkeptikus voltam, illetve furán is éreztem magam kicsit amiért egy fekete porral súrolom a fogaim, úgy, hogy közben a fogkefém láthatóan befogódott az aktív szénportól, és úgy néztem vissza magamra a tükörből, mint aki éppen kátrányt nyammog.

Borzasztóan fura érzés volt először használni, mert egyáltalán nem hasonlít a sima fogkrémhez sem az állga sem pedig az íze/hatásfoka.

Először is azt kell leszögezni, hogy amikor az ember fogat mos vele semmilyen ízt nem érez a szájában, mintha sima víz lenne a szádban, de brutál fekete iszap szerű dolog távozik onnan, ami mindent befog amit csak ér. Persze hála az égnek vízzel gond nélkül lejön egy konyhai papírtörlő segítségével.

Viszont amikor az ember elkezdi kiöblíteni a porból időközben krémmé manifesztálódott fogfehérítő port, gyakorlatilag minden egyes öblítéssel jobb lesz az utóíze!

Nem viccelek, minimum 3-4 alaklommal kell jó alaposan kiöblíteni a szád, használat után és a legutolsó öblítést követően kellemes, mentolos íz marad az ember szájában! Olyan ez mint valami varázslat!

EMELLETT NAGYON FONTOS AZT MEGEMLÍTENI, HOGY EGY CSEPPET SEM ÉREZTEM KEVÉSBÉ FRISSNEK A LEHELETEM A HASZNÁLAT SORÁN, MINT A SIMA FLUORIDOS FOGKRÉM HASZNÁLATAKOR.

A fogfehérítő port 5 napon keresztül minden reggel és este használtam, így a végére már egészen jól belejöttem, és rájöttem, hogy leghatékonyabb, ha tusolás közben mosok fogat, mert így nem használok felesleges vizet sem a 4 öblítéssel a folyamat végén.

A bejegyzésem végére pedig becsatolok egy előtte-utána képet, ami megmutatja milyen változás érhető el a használatával, már ilyen rövid idő alatt is!


Összességében:

Én eddig nem nagyon preferáltam az otthoni fogfehérítést, de gyakorlatilag nem értem el vele kevésbé látványos változást, mint a korábbi klinikai fehérítéssel.


 

Hasonló bejegyzések