Kockafánk Szegeden? IGEN!!!

Budapesti látogatásaim során gyakran tértem haza a Nyugati pályaudvar mellett, akkor még szárnyait bontogató The Box Donut-ból egy hatos pakkal az irodába, ahol dolgoztam.

Mindenki izgatottan várta, hogy azon a héten éppen milyen finomságokkal teli boxxal érkezem, hiszen itt mindig van új íz!Pontosan ezért örültem nagyon, amikor hallottam a pletykát, miszerint a The BoxDonut Szeged megnyitja kapuit!

Hosszas keresgélés, majd felújítás után a Mars tér közvetlen közelében a JYSK áruházzal szemben nyitották meg, így végre nem kell Budapestig utazni, ha valaki a hamisítatlan “The Box” élményre vágyna!

A The Box név alapjában az elvitelre specializálódott helyre utal, de jelenti megukat a kocka alakúrí sütött fánokat is, amiből ott jártamkor “csak” 20 féle volt, annak ellenére, hogy egy átlagos munkanapon 2x ennyi, összesen pedig közel 80 féle fánkot kóstolhatunk náluk! Ember legyen a talpán aki ki tud választani egyébként 6 különbözőt, amit aztán elvisz a családnak, barátoknak!

Maga a fánk recept természetesen titkos, annyit tudhatunk róla, hogy mogyoró olajban sül, így sokkal egészségesebb, mint a sima olajban készült társai, valamint egyáltalán nem használnak a fánkokhoz mesterséges színezékeket, ízfokozókat vagy állományjavítókat!

Egyébként az üzletvezetővel való beszélgetésem során derült ki, hogy kiküszöbölték ezt a problémát, így már 12-es doboz is kapható náluk, amivel szerintem simán ki lehet váltani akár egy szülinapi tortát is, ráadásul nem lesz egyhangú, ezt garantálom! Apropó, ha szóltok, hogy szülinapra viszitek a boxot kaptok hozzá gyertyát és kedves kis matricát is!

Külön kiemelném, hogy a fánkozó kisállat barát, így nyugodtan a kutyusotokkal is betérhettek hozzájuk!

Az üzlet 7:42-kor nyit, hiszen az üzletpolitikájuk alapja a négyzet, így nyilvánvalóan nem kezdhetnek kerek egész órakor dolgozni sem 😀

A fánk mellett természetesen kocka bagel is vár bennünket a kínálatban, amiből én már Pesten szinte mindet megkóstoltam, így Szegeden is előszeretettel fogom enni, főleg, hogy teljeskiőrlésű verzió is kapható! Emellett természetesen kávé különlegességek, smoothie-k, különböző ízesítésű granolák, is metalálhatók a kínálatukban. Szóval elég színes a paletta!

És a LÉNYEG 🙂 Egy szuper akcióval is várják az üzletben a SZIN-re érkezőket, ugyanis a fesztivál ideje alatt a karszalaggal rendelkező vendégeik két egyidejűleg vásárolt fánk mellé egy The Box ízesítettvizet kapnak ajándékba, hogy kellőképpen hidratáltak legyenek az esti buli után vagy éppen előtt.


Kár lenne kihagyni, hiszen az akció keretein belül remek lehetőséget kaphatsz a hely tesztelésére!


Itt találod meg Szegeden őket:

www.instagram.com/theboxdonutszeged
https://www.facebook.com/The-Box-Donut-Szeged-2267192780192963/?epa=SEARCH_BOX

Hasonló bejegyzések