Mit küldj a gyerekkel az iskolába, hogy biztosan megegye: A biztos válasz: Ceres4You!

Hogy mi is az a “Ceres4You”? Ebben a bejegyzésre reményeimhez híven minden, a termékkel kapcsolatos kérdésedre választ fogsz kapni!

A Hazai Feldolgozású Termék díjjal ellátott Ceres Sütő újdonsága amellyel nem titkon az iskolás korosztályt célozza meg mind az 5 ízzel, amivel piacra léptek.

Miért is írok én nektek most erről? Azért, mert a Magyar Termék Zrt. lehetőséget biztosított nekem arra, hogy ellátogassak a Ceres győri sütőüzemébe, ahol többek között megtanítottak tökéletes kalácsot fonni, és habkarika készítési tippekkel is gazdagodtam, de a jelen bejegyzésem témája nem az ott megszerzett gyakorlati tudás átadására irányul, sokkal inkább az új termékcsaládjuk bemutatása lenne a célom. Pontosan ezért készítettem egy videót is, amit a bejegyzés végén találtok, és megnézhetitek benne, hogy hogyan is készül ez a finomság!

A pizzás, almás, meggyes, dupla csokoládés, vaníliás-epres ízben elérhető édességek a “Bárhol, bármikor!” szlogen égisze alatt születtek meg, és ebben a szellemben valóban roppant egyszerű a dolgunk velük, hiszen elgendő betárazni belőle otthonra, és ha nincs időnk saját készítésű tízórait csomagolni a lurkóknak, vagy szimplán csak meg szeretnénk jutalmazni őket a jó magatartásukért, akkor csak belecsempésszük az uzsonnásdobozukba az 5 íz közül a leginkább szívüknek kedves darabot, és biztos lesz az öröm, amikor találkoznak vele az iskolában.

Persze a terméket közösen is fogyaszthatjuk a csemetékkel, mert a felnőttek is biztosan megtalálják benne a nekik tetsző ízesítésűt.

 

 

 

Hasonló bejegyzések