Csicserifasírt házilag!

Eljött az ebédidő és ma valami különleges ételt szerettem volna ebédre. El kezdtem kutatni a spájzban és találtam egy konzerv csicseriborsót.

Így jutottam el a csicseriborsó fasírtig, ami remek köret alternatíva lehet, ha szeretnénk kicsit kilépni a komfortzónánkból.

 


Hozzávalók:

240g konzerv csicseriborsó
1tk római kömény
1tk só
1tk szezámolaj
15ml citromlé
50ml a konzerv levéből
2ek zabpehelyliszt
1 tojás


Elkészítés:
A liszt és a tojás kivételével minden hozzávalót aprítóba teszünk, és pépesítjük. Amikor megvan egy nagyobb tálba tesszük, és hozzákeverjük a tojást, majd rászítájuk a lisztet és elkeverjük benne. Pár percig állni hagyjuk, majd kókuszolajjal kikent serpenyőben kisütjük a masszából formált korongokat pár perc alatt.

Hasonló bejegyzések