Gabonakávés Vegán Brownie

Nemrég elkészítettem videóban az alapreceptet, de már akkor is tudtam, hogyennél már csak jobb sülhet ki belőle, hogy gyümölcsöt, cukormentes kekszet, és INKA gabonakávét keverek a tésztába! Szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom igazam lett 🙂

 


Hozzávalók:
3ek INKA Gabonakávé
400g édesburgonya
60g eritrit
150g étcsokoládé
100g zabpehelyliszt
100g eper
4db gullon keksz


 

Elkészítés:

Az édesburgonyát puhára főzzük, és pürésítjük. Különösen figyeljünk arra, hogy ne maradjanak benne darabok, mert lebuktathatnak a család előtt, ha nem áruljuk előre, hogy mitől is olyan szaftos a finomság!

A csokoládét tegyük egy üvegtálba, és vízgőz felett olvasszuk meg. A zabpehelylisztet a gabonakávéval és az ertirtittel keverjük el, majd keverjük hozzá a csokoládés kókuszolajat, majd az édesburgonya pürét, és keverjünk belőle homogén masszát.

A sütőt gyújtsuk be 200 fokra, majd a sütőpapírral bélelt tepsibe oszlassuk el a masszát, és daraboljunk a tetejére epret, illetve törtjük rá a kekszet.
30 perc alatt süssük készre, és ha kihűlt szeleteljük!

 

Hasonló bejegyzések