Tejszínes Gombás Spenótos Csirke

Mikor a címben szereplő dolgokat felsorolom, már beindul a nyálelválasztásom 🙂


Hozzávalók:
500g csirkemell
300g csiperkegomba
50g spenót
350ml tejszín
1tk füstölt fűszerpaprika
1tk chilipaprika
1tk só
1/2tk bors
1/2tk fokhagymapor
1 fej hagyma


 

Elkészítés: 

A hagymát megpucoljuk, és felkockázzuk. A gombát megmossuk, félbe vagdossuk, majd egy evőkanál kókuszolajon megpároljuk. A kockákra vágott csirkemellet is rádaraboljuk, és fehérre pirítjuk, majd befűszerezzük egyben őket. (A füstölt fűszerpaprikát is itt tesszük bele)
Amikor lepirul a csirke, és befűszereztük, utána öntsük rá a tejszínt, és dobáljuk rá a spenótot, majd zárjuk el a gázt alatta, és forgassuk bele a spenótot.
Főtt tésztával ettem, de akár nokedlivel is tükéletes!

Hasonló bejegyzések