Gigamega Butopea csomagot kaptam <3

A lakberendezés mindig is közel állt a szívemhez, és gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki folyton a lakása csinosítgatásán dolgozik. Többször is szemeztem már a Butopea kiegészítőivel, és a bútorokkal, sőt van is itthon belőlük néhány, például a smaragdzöld csomópárnám a nappaliban.

Ebben a rengeteg csomagban viszont jópár szépség lapult, amit most meg is mutatnék nektek!

Első körben talán a kedvencemmel kezdeném, ami nem más mint egy Arabesque mintás tárolópad, ami szuperül beépült a hálószoba designba, és még Füge sem próbáta megenni, így szerintem sokáig boldogan fogom nézegetni!

Azon túl, hogy igen mutatós darab elég tágas belül, és kényelmes az ülő része, már nem gondolom, hogy sokat fogok rajta üldögélni, de kipróbáltam és engem is gond nélkül elbír 🙂

A második a csomagban egy nagyon szép falikép volt, amit próba szerencse alapon rendeltem, mert sokszor csalódtam már a “neten rendelt képek minőségével kapcsolatban”, viszont most igen kellemes csalódás ért, ugyanis nem vászonképet kaptam, ahogy vártam, hanem egy minőségi fa keretes, fa alapú nyomtatott táblakép érkezett!

A csomag ékköve pedig mi máslehet mint az előző fotón látható tükör, aminek még a végleges helyét nem találtam meg a lakásban, mert ahová szántam ode kiderült, hogy nem fér el 🙂 De átmenetileg itt a dolgozó sarokban ragyogja be a napjaim.

Nem is én lennék, ha a csomagba nem csempésztem volna bele egy bögrét, amin természetesen kaktusz minta található 🙂

Van hozzá egy aranyos kis fedő is, ami opcionálisan kanál tartó vagy teafű tárolóként funkcionál. Itt csalódásképp ért, hogy a kanál műanyag amit adnak hozzá. Nem mintha használnám egyébként, csak olyan furcsa a porcelán bögre mellé a műanyag kiskanál.

Az utolsó pedig a dobozokban egy pont ugyanolyan csomópárna min az egyém, csak nude színben, amit az instagram oldalamon meg is nyerhettek! A párna nagyon jó minőségű és elég tömör, annyi talán a negatívum, hogy a honlapon tallható fotók alapján én jóval nagyobbra számítottam, amikor magamnak vettem.

 

 


Aki esetleg még nem ismerné a Butopea Webáruházat, az ezen a linken megtalálja őket!


 


Hasonló bejegyzések