A férfi kiegészítők otthona, a TrendHim webáruház!

Nemrég megkeresett a TrendHim magyarországi forgalmazója, hogy a legutóbbi együttműködéskor nagyon elégedettek voltak a cikkel amit írtam, így mit szólnék egy újabb közös munkához?

Mikor olvastam a levelet, már csillogott a szemem, mert nyugodt szívvel ajánlottam nektek a termékekeket, amiket azóta is használok, amikor alkalmam adódik rá. Jelen együttműködés keretei között azonban nem ékszereket, hanem kiegészítőket választottam, mégpedig egy kevert gyapjú anyagú sálat és egy szuper kis sapit választottam.

Maga a termékek minősége természetesen első osztályú, de amit külön kiemelnék, a választottak ismertetése előtt a csomagolásra szeretnék kitérni, ami környezetbarát alapra került, illetve a tetején a lezáró csiptető zseniális ötlet, és nagyon szép és dekoratív lehet a későbbi felhasználás szempontjából is.

Kaleb Kane Gyapjú beanie sapka, a FAWLER kollekcióból:

Jómagam szinte soha nem hordok sapkát, mivel elég kerek a fejem, így nagyon nehéz olyat találni, amiben nem nézek ki hülyén 🙂
viszont mikor megláttam a fotón ezt a kis aranyos, de annál melegebb sapit, tudtam, hogy talán ez lesz az, ami most évekig társam lehet a hideg téli napokon.

 

Freddie városias, borvörös sál:

Itt két dolog fogott meg, első körben a csodás színe, ami miatt már láttam is néhány flatlax fotón is szerepelni, nem csak a nagykamban díszelegni, illetve a minta amivel kötötték, amely különlegessé teszi, és már messziről felismerhetővé a viselőjét!

Fekete vagy kék, de akár szürke kabáttal is ideális lehet, barna kiegészítőkkel, mint egy óra/öv/cipő kombináció pedig keresve sem találhatnánk elegánsabbat!

A webáruház kiegészítői ismét bebizonyították, hogy a Dánok tudnak valamit, és nem csak arról a bizonyos életérzésről!

Hasonló bejegyzések