Pekándiós Brownie, Unicum Riservával

A brownie olyan recept, amit kevés ember utasítana vissza mondjuk meg őszintén. Én ma megalkottam egy olyan receptet, amit kivétel nélkül senki nem fog! Erre garanciát vállalok!


Hozzávalók: 
250g vaj
250g ét csokoládé
3 tojás
200g liszt
100ml Unicum Riserva
350g kristálycukor
1tk szerecsendió
15db pekándió
15db mandula
30db törökmogyoró


Elkészítés:

Első körben a tojásokat üssük a habverő keverőtáljába, adjuk hozzá a kristálycukrot, majd a legmagasabb fokozaton verjük kemény habbá az egészet.
Amikor ez megvan tegyük a keverőtálba a felvert tojásokhoz a lisztet, illetve az Unicum Riservát és alacsony fokozaton keverjük készre a tésztát.

A vajat daraboljuk kis kockákra és egy üveg tálban olavasszuk meg a csokoládéval, majd a két masszát keverjük össze, és pakoljuk a tetejére a magokat. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt süssük készre. Ha kihűlt darabolhatjuk is!

Hasonló bejegyzések