Az ActivefiberShake forradalmasítja a reggelit?

Egyszer írtam már nektek az Activéről, amikor a piacra léptek az eredeti csokoládés ízzel, ami azóta, ahogy láttam sokatok szívét meghódította.

A fiatalok az Activé mögött pedig nem dőltek hátra a csokis verzió sikere után, hanem lázas tesztelésbe kezdtek, és megalkották nekünk 3 új ízt, amivel szélesebb ízlésvilágot tudnak lefedni. Annak ellenére, hogy én heti rendszerességgel iszom és egyáltalán nem untam rá a termékre.

Az activé sikere meglátásom szerint abban rejlik, hogy egyszerűen jó érzés bűntudat nélkül finom édes dolgot enni/inni attól függ ki melyik verzióban fogyasztja.

De térjünk is a lényegre, lássuk mely ízekkel örvendeztették meg a nagyközönséget!

Első körben haladjunk végig az ízeken, a végén pedig elárulom melyik az új ízek közül a kedvencem.


1. Vanília


 

Kívülrő nagyon tetszetős boxot kapott a termék, ugyanis matt fekete, illetve fehér a doboz, ami igazán dekoratív megjelenést kölcsönöz neki!

Az ital színe természetesen sárgás, az íze pedig pont olyan mint egy vaníliás fehérjeshake, bár először kicsit édesebb végeredményt vártam. Végül azonban sajnos nem taglózott le ez a variáció. ( Srácok innen is üzenem nektek, hogy a csokissal túl magasra tettétek a lécet! )

Az állaga pont olyan mint a csokoládés verziónak, így a kettő verzió között már tényleg csak az fog dönteni, hogy ki melyik ízt kedveli jobban.


2. Karamell Frappé


A külső megjelenés a barna árnyalatot kapott, szintén fehérrel kombinálva. De ebben a tekintetben még mindig a vaníliás viszi a prímet, persze a doboz nem olyan lényeges, de azért leírtam 🙂

Itt azt a tanácsot kaptam, hogy magát a terméket jó hideg tejjel készítsem el, és igyam mint egy frappét. Ugyanis a termék valódi arabica kávét tartalmaz, így koffein tartalma is van. Vigyázunk vele, ha esetleg este szeretnénk fogyasztani!

Innen is hálát adok a tippért, ugyanis az ital hidegen brutális! A legjobb ízú fehérje alapú ital, amit eddig kóstoltam. Valódi karamell íze van, és a kávé is évényesül mellette. Alig várom, hogy nyáron hígabb verzióban is elkészítsem magamnak, jégkockákkal <3


3. Fahéjas Almatorta


Kívülről a narancssárga jut eszembe a színről, de persze biztosan van aki nálam konkrétabban meg tudja határozni a színkódot a termékhez 🙂 (A dobozok közül viszont még mindig a vaníliáé tetszik a legjobban.)

Az ital valamiért rózsaszín, de elképzelésem sincs, hogy miért, mert sem az alma sem pedig a fahéj nem rózsaszín. Na mindegy, ezen túlteszem magam, illetve ha a shakerben csinálom akkor valószínűleg fel sem tűnt volna 😀
Viszont az íze olyan, hogy kenterbe veri mindkettőt amit eddig kóstoltam, sőt! Erős konkurencia a csokoládésnak, mert valóban fahéj íze van, kellemes savanykás almás utóízzel.

Nehéz lenne sorrendet felállítanom a termékek között, de a vanília talán ami nekem nem nyerte el a tetszésem 100%-ban, bár lehet ez csak az én személyes tapasztalatom, hiszen mint tudjuk van két típusú ember a stevia/eritrit kérdésben is, hogy ki mivel tudja inni a kávét, és mivel főz. (Én a steviával iszom a kávét, viszont főzni csak eritrittel szoktam.)

A hideg karamell simán van ilyan jó mint a csokoládés, a fahéjas almás viszont megkockáztatom, hogy első helyre kerül nálam a képzeletbeli dobogón. ( Bár a csokoládés mindig is az “első” activé marad nekem.)

Hasonló bejegyzések