Herbaferm Cseppek, a téli védekezés jegyében

Amikor megkerestek a Herbafermtől, hogy szeretnének együttműködni velem a termékükkel kapcsolatban először szkeptikus voltam.

A weboldalukat végig olvasva annyi jótékony hatás volt feltüntetve, hogy végig gondolva a listát, ha már csak fele megvalósul akkor nagyon jó termékről van szó! Így, hogy két hete használom gondoltam megosztom veletek a tapasztalataim a termékkel kapcsolatban.

Első körben talán a termék csomagolásáról ejtenék szót, ugyanis nagyon kis pofás dobozban érkezett a termék, kívülről sem utolsó, de belül van az igazi érték, ugynis a tökéletes fényvédelem érdekében kis papírba van még csomagolva, amitől szinte már kézműves hatást kelt a termék.

Ezután áttanulmányoztam a dobozon levő leírást, és összevetettem a weboldalon levővel. Javaslom a weboldallal kezdjük, különben egy elég erős koktélt fogunk magunknak keverni első körben. Ugyanis a dobozon 5-15 csepp van, de a weboldalon nyilván több hely volt, így ott részletesebb a leírás:

 

A Herbaferm cseppet érdemes hosszútávon, naponta kétszer (vagy akár többször) fogyasztani egészen addig, amíg a vízből, táplálékból hiányzik a természetes, sokszínű élet. Naponta kétszer, reggel éhgyomorra és este étkezés után ajánlott a fogyasztása 2-3 dl vízbe csepegtetve.

Az adagolás igazodik a testsúlyhoz és az egyéni ízléshez (az orrunk megmondja), de általánosságban javasoljuk:

  5-10 csepp                                                    12-15 csepp                                   8-15 csepp

Gyermekeknél                                 Fiataloknál/Aktív korosztálynál                    Idősebbeknél

Így másodjára már nem kevertem magamnak ilyen bivajerős adagot, és sokkal könnyebben fogyaszható ízt kaptam.

A weboldalon találunk még a leírást, hogy milyen eredményeket várhat az ember fia, ha a terméket fogyaszja hosszú távon:


 

Rövidtávú hatások (3-10 nap után):
A gyógynövények hatóanyagai megnyugtatják az emésztőrendszert, élénkítik az emésztőnedvek termelését, elősegítik az apró sérülések regenerációját, enyhítik a gyulladásokat.

Az ételek könnyebben megemésztődnek, a tápanyagok jobban felszívódnak, az elfogyasztott étel jobban hasznosul.

A mikrobiom elkezdi a bélrendszer újratelepítését, hozzájárulva ezzel a rostok lebontásához a vastagbélben. Az emésztés javulása elősegíti a regenerációt. A széklet ürítése könnyű és kiszámítható lesz, a felfúvódások csillapodnak, a hasmenések enyhülnek, javul a kellemetlen lehelet, elmúlik a farkasétvágy, kevesebb étel kell a jóllakottság érzéshez. Az emésztés javulása miatt az alvás is pihentető lesz.

Középtávú hatások (5-7 hét után):
A kiegyensúlyozott emésztés kedvező környezetet biztosít az egészséges, sokszínű mikrobiom (bélflóra) kialakulásához, amely revitalizálja (újjáépíti) az immunrendszert, enyhíti az allergiák, érzékenységek tüneteit. Ezzel egyidőben csökken a levertség és fáradtságérzet, viszont nő az energiaszint, a  koncentrációkészség, a munkabírás, a szervezet stressztűrő képessége jelentősen megemelkedik.

Hosszútávú hatások (3-6 hónap után):
Az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésnek köszönhetően kialakul az ideális testsúly (a túlsúlyos fogy, az alultáplált hízik). Az egészséges emésztés megerősíti és hatékonnyá teszi az immunrendszert. Helyreáll a rend a szervezetben.

 


Ezek közül én nyilván az elsőről tudok nyilatkozni, mert annyi ideje iszom a cseppeket.
1. Farkasétvégyam eddig sem volt, így ilyen szempontból nem tudok csillapodást megfeigyelni.
2. Maradjunk annyiban, hogy az első pár napban a termék igencsak meggyorsította az emésztőrendszerem átlagos működését 🙂
3. Valóban nem volt haspuffadásom egy ételtől sem, az elmúlt két hétben.
4. Illetve ami miatt nekem a leginkább tetszik az az, hogy sokkal pihentetőbben alszom a termék fogyasztása hatására. Sőt, reggel inkább nehezemre esik felkelni, olyan jót alszom 😛

Hasonló bejegyzések