Activé FiberShake Termékteszt

Első körben amikor megkerestek az Activé FiberShake-től, hogy küldenének nekem egy csomagot, hogy teszteljem le a terméküket, őszintén megmondva nem erre számítottam a termékkel kapcsolatban.

Az instagram oldaluk nagyon jól felépített, a honlapuk gyönyörű, egyben igényes tartalommal van feltöltve. Általában ha egy termék ennyire jó külsőségekkel van megáldva akkor ott belül feltehetően nem az van amit elvárunk. De gondoltam adok egy esélyt, hiszen mi történhet? Maximum nem írom meg ezt a bejegyzést, vagy több negatívumot is felsorolok vele kapcsolatban, amiből okulhat a márka, ha megfontolja őket.


Viszont itt nem ez történt. Lássuk mit tapasztaltam a termékkel kapcsolatban:


Első körben is a csomagolásról ejtenék néhány szót, mert egyszerűen nem mehetek el mellette szó nélkül. A lila nem az én színem, de erre már rájöttetek, ha a galériámat nézitek. Viszont a doboz amiben a termék lapul zseniálisan néz ki! 3D hatású feliratok, amelyek mellesleg szivárvány színben pompáznak, mindemellett összességében remek összehítást keltenek! És még ki sem nyitottam 🙂


Belül lapul 7db előre csomagolt, 1-1 adag shaket tartalmazó kis zacskó amik egyenként a doboz leírása szerint 46,5g-ot nyomnak.

A leírásból kiderül, hogy több elkészítési mód is adott, hogy a shaket elkészítsük, ami attól függ mennyi ideig hagyjuk állni, ugyanis ha 10 mp-ig rázzuk a shakerben, mert van ám hozzá egy tojás alakú shaker, ami tökéletesen cseppmentesen zár, emellett egyszerűen el lehet öblíteni, ha megittuk belőle az italt, vagy megettük a pudingot.

Igen pudingot, nem olvastad félre! Ugyanis ha 3-4 percig állni hagyod a bekeverés után akkor puding állagúra sűrűsödik és eheted egy kiskanállal a poharadból.

Az anyagösszeteétel az alábbi fotón látható, ami egy felnőtt ember összes szükségeletét kielégíti például egy reggeli étkezésnél:Első alkalommal amikor kimértem hozzá 2dl kókusztejet őszintén megmondva féltem, mert eddig a fehérja alapú termékeknél mindig utóíz volt érezhető, nem is akármilyen. Viszont amikor kinyotottam a kis zacskót egyből az az érzésem támadt, hogy ha valaminek Nesquick kakaó illata van, az rossz nem lehet 🙂

Szerencsére az ital elkészülte után sem csalódtam, mert az ízében semmilyen utóíz nem érződött! Elsőre kicsit darabosra sikerült a dolog, bár a második ” felrázás” után már csomómentesen tudtam legurítani az italt. 🙂 Második körben délután egy kicsit állni hagytam, hogy valóban kanalazható állaga lesz-e ha állni hagyom. Először egy sodó, majd egyre inkább puding állaga lett neki!

Összességében, eddig 3 napon keresztül volt a reggelim a termék, ami remekül szerepelt, 11-12ig nem voltam éhes mellette, ami elég jó, mivel volt köztük rohangálós nap is, amikor nem csak a szakdolgozatom felet ültem a könyvtárban.

A termék árára is mindenképp ki szeretnék térni, mert elsőre talán elgondolkodtató lehet a 4.490Ft egy dobozért, amiben 7 adag shake van. Viszont ha elosztjuk, akkor 641,5Ft-ba kerül egy zacskó, ami már nem is vészes.

A napokban gondolkodtam, hogy mivel az én diétámban egy teljesértékű érkezésnek felel meg, így reggeli/ebéd/uzsonna alkalmával is tökéletes alternatíva lehet. Utána számolva gyakorlatilag ennyiért biztosan nem tudunk megebédelni ha elmegyünk valahová, mindemellett, ha az irodában 1 perc alatt összedobjuk, akkor időt is spórolunk vele, nem csak pénzt! Mivel egy normális, laktató szendvics a pékségekben 800-1.000Ft, plusz ehhez a kávé (mivel koffein is van benne), vagy üdítő már jóval magasabb összeget mutat mintha előkapunk egyet a fiókból és összekeverjük a tejjel vagy vízzel.

Az éttermek árairól pedig jobb nem is beszélni. Persze az nyilván más kategória.


A terméket az alábbi szempontok szerint pontoznám, egy 1-10ig terjedő skálán? 


Külső megjelenés: 10.pont

Jóllakottság érzet: 8 pont

Webshop elérhetőség, pontosság: 10 pont

Elkészíthetőség: 8 pont

Íz: 10+ pont

Ár/Érték arány: 9 pont

 

Hasonló bejegyzések