Sokáig eszembe sem jutott az életmódváltás során, hogy a paradicsomos alapú ételeknél a milánói makaróni is szóbajöhet nem csak a darálthúsos bolognai 🙂
Viszont, most elkészítettem, és nem okozott csalódást!
Hozzávalók:
200g csirkemellsonka
200g gomba
1ek kókuszolaj
300ml paradicsomlé
só,bors, oregánó,bazsalikom
teljeskiőrlésű tészta
Elkészítés:
A kókuszolajat felhevítjük a serpenyőben, majd a kockákra vágott sonkát elkezdjük pirítani rajta, a gombával. Amikor a gomba összteesett, és a sonka is megpirult, akkor adjuk hozzá a paradicsomlét, és fűszerezzük ízlés szerint. A tészta amit most én válaszottam extra gyorsan 5 perc alatt elkészül, így csak ennél a mozzanatnál tettem a vízbe.
Mire ez elkészült a serpenyőben is összeértek az ízek, és tálalhattam is