Újabb tészta étel, amit szinte minden nap meg tudnék enni, de nem lehet, mert a sajtszósz heti egyszer fér bele az étrendembe 🙂 Mert nem más kerül a tányérra, mint camembert, ami az egyik kedvenc sajtom!
Hozzávalók:
300g teljes kiőrlésű tészta
200g csirkemell
200g brokkoli
3dl kókusztej
1ek kókuszliszt
60g camembert sajt
só,bors, chili paprika
Elkészítés:
A csirkemellet filékre vágjuk,és serpenyőben hirtelen lesütjük, majd kivesszük a serpenyőből, és széttépkedjük.
A serpenyőben kókuszzsírt hevítünk, és a brokkolit közepes lángon megsütjük benne. Szintén kiszedjük a csirke mellé, amíg a következő lépés folyik.
A serpenyőbe tesszük a kockára vágott camembert sajtot, és elkezdjük hevíteni.
Amíg ez elolvad egy tálba tesszük a kókuszlisztet, és a tejjel csomómentesre keverjük. Eddigre elkezd olvadni a sajt, majd felöntjük a kókuszos lével, majd kikeverjük az egészet csomómentesre.
Amikor ez megvan visszaöntjük hozzá a brokkolit és a csirkemellett, majd sózzuk borsozzuk az egészet. Újra forrásig melegítjük, majd a tésztára tálalva kínáljuk.
A tetejét én chili paprika törettel szórtam meg.