2017, alighanem a legsikeresebb évem!

Már több napja írom ez a bejegyzést, mert annyira sok dolog történt velem idén, hogy komolyan válogatni kell abban, hogy mi is kerüljön be a legfontosabb 10 dolog közé, ami velem és a bloggal történt.


Volt itt minden:
rekor megtekintésszám
diploma megszerzés
lakásfelújítás
külföldi utazások
valamint életem legcsodálatosabb születésnapi ajándéka


Ismét segítségül hívtam az instagram galériámat, ahol minden részletesen dokumentálva van, ami ilyenkor jól jön 🙂

Elsőképp talán a Január 14-i diplomaosztóm az, ami gyökeresen megváltoztatta az életem, ugyanis végre letehettem a könyveket ( egy időre) és felvehettem a Dr.- előtagot a nevem elé, hogy az 5 éves szenvedésemnek a Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi karán véget vessek.

Embertpróbáló 5 és fél év volt, amire ha így egy év távlatából visszatekintek sem hiányzik 🙂
Sokat szenvedtem, és rengeteg lemondással járt ez a korszak, de számos igen hasznos dolgot is kaptam az egyetemtől. Egy új világlépet, látásmódot, barátokat és persze, hogy Dr. Görbe Pál-ként írhatok alá mindent 🙂

 

Ahogy végetért a diplomaosztós felhajtás máris pakoltam a bőröndbe, és indultam Párizsba, ahol Disneyland várt. Igazi álomutazás volt, ahol finomat ettünk, szép dolgokat láttunk, és csipkerózsika kastélya lenyűgözött az élményparkban. Mintha ismét kisgyermek lettem volna, úgy ültem fel Pán Péter repülő hullámvasútjára, vagy csücsültem be Alíz kedvenc kis csészéjébe a nap folyamán. Soha nem voltam még ilyen sokáig hiper boldog, mint aznap a parkban.

Ezt az utazást még ki sem hevertem, de máris a Panasonic jóvoltából szálltam újra repülőre és töltöttem egy hosszú hétvégét Lengyelországban, ahol a program szerint is az étkezésé volt a főszerep. Végre nem néztek bolondnak amikor a megterített asztalt 30-40 percig fotóztuk, mielőtt nekiálltunk volna enni, illetve utána még az első falat előtt csekkoltuk, hogy biztosan lett-e használható fotó 🙂

Újabb megtiszteltetésként ért, hogy a Herz Magyarország Szendvicsséfei közé választottak, így személyesen is megismerhettem Ágit, és Ferit, valamint betekintést nyertem, hogyan is működik egy ilyen országos, valóban nagyszabású kampány.

A szendvics tervek elkészítése kihívás volt, mivel nem csak a kreativitásunkat kellett használnunk, hanem még nem publikált, egyedi terveket kellett megalkotnunk. Ezért a munkáért különösen hálás vagyok, mert valóban új, még általam nem ismert területeket nyitott meg, valamint a videózási technikáim is sokat javultak általa!

Mivel eddig olyan szépen és gördülékenyen ment minden, megmondom őszintén vártam is, hogy valami balszerencse történjen. Ezután jött is csőstül, ahogyan az lenni szokott.

Húsvétkor szó szerint belecsaptunk a lecsóba, ugyanis lekerült a konyha a falról, és megkezdődött a lakásfelújítás kálváriája. Ezt itt nem is ecsetelném hosszasan, ugyanis már két brutálhosszú bejegyzés született a témában, a konyhafelújítás és a lakásfestés címszó alatt, ahol részletesen kifejtem, hogy ki mennyi pénzt vett fel, aztán mit nem csinált meg. Valamint, hogyan jutottam az idegösszeroppanás szélére.

Viszont, ahogy Disneylandben tanultam: Az álmok valóra válnak, és egy kis szülői beavatkozással végül sikerült a lakást rendbe kapni úgy november elejére 🙂

Ez a pár fotó egy féléves intervallumot ölel fel, ami embertpróbálóbb volt mint a záróvizsgaidőszakom.
Mondjuk itt nem sírtam a végén örömömben, de nem sok választott el tőle.

Emlékszem, hogy amikor kész lett a nappali festés, akkor reggel egy fél órát ültem a szőnyegen, és csak néztem mit hoztunk össze az elmúlt fél évben.


Így visszatekintve megérte.


Viszont térjünk is vissza a blogra. Ugyanis a sok viszontagság, megpróbáltatás, és szó szerint szenvedés után soha nem látott rekordokat döntöttünk meg idén. Igen, így többes számban, ugyanis ez nem sikerült volna Nélkületek!

Az év legsikeresebb receptje a mindent elsöprő Sajtroló volt. Majd 2.000.000 elért ember, és 700.000 megtekintés egy videón.

Ezt még egy felületen sem sikerült sem elérni, vagy megdönteni.

Ezek a számok nyilván oldalkedvelő számban is megjelentek, a blog olvasói száma, ugyanis 2 hét alatt 5000 fővel nőtt meg.

Azóta sem tudtam feldolgozni a dolgot. 🙂

Utána belevágtam az életmódváltásba, ami kisebb nagyobb sikerrel össze is jött, mert 2 hónap után 14 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg.

Nem volak lemondások, csak egyszerűen nem ettem fehér lisztet, sem cukrot. Illetve heti 2x elmentem edzeni. Jól is ment ez a dolog, egészen November 30-ig.

És, hogy ki is rombolta szét az életem az elmúlt hónapban? Természetesen Füge <3

Megleptek a születésnapom alkalmából egy brutál aranyos, és gyönyörű francia bulldog kislánnyal. Mondanom sem kell a komplett eddigi életem a feje tetejére állt. Kelhetek 7-kor, hogy a kutya tudjon odakinn sétálni kicsit, a lakás ismét a feje tetején áll, mert mindehol barikádok, és kutya játékok vannak.

Épp rendbe jött volna az életem, mikor a kisasszony megérkezett, és új színt vitt bele 🙂

Ezután még decemberben megtartottuk a szülinapom, amikor is betöltöttem a bűvös 25. életévem 🙂

Aztán pedig megvolt az első közös karcsonyunk is Fügével 🙂

 

Az instagram galériámban természetesen a kajafotók vitték idén is a prímet. Nézzük melyik 9 bejegyzés kapta a legtöbb szívecskét:

 

 

Végezetül pedig lássuk melyik 5 recept volt a legolvasottabb idén:


Évek óta gyakorlatilag legyőzhetelen a Kinder TortaA legszuperebb keksz recept, ami tökéletes a sütipecséthezA Párizsi élménybeszámolóOreos SajttortaA Monkey’s étteremteszt, hiszen ezeket is szeretitek


 

 


Nagyon szépen köszönöm, hogy idén is velem voltatok, és segítettétek a munkám!

Jövőre ismét várlak benneteket, hogy újabb célokat tudjunk megvalósítani!

Boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok Nektek!

Pali

Hasonló bejegyzések