KonyhaShop újdonságok a konyhámban!

 

Mint láthattátok a videóimban, új együttműködő partnerem lett a KonyhaShop.hu személyében! 🙂

A termékeik széles választékban elérhetőek, az alap konyhafelszerelésektől az igazán extra kiegészítőkig.

Több érdekességet is kaptam tőlük, amire bevallom már régóta fájt a fogam!

 

Elsőképp a Berlinger Pasta serpenyőt próbáltam ki, mivel anyának már van egy pont ugyanilyen, és jópárszor próbáltam kicsempészni otthonról, de mindig lebuktam vele. 🙁

Viszont végre van saját, színváltós serpenyőm <3

Igen, jól olvastad SZÍNVÁLTÓS, mivel ennek a serpenyőnek a különleges bevonatán túl a szára is érdekes, így ha eléri az ideális sütési hőfokot zöldre változik a fekete rész!

Ebbena  videóban ezt meg is figyelhetitek:

 

Grillszezon ide vagy-oda egy finom laktató tészta bármikor jöhet, nem igaz?Maradék grillkolbászból tőkéletes vacsora lehet!Megosztásokat köszönöm! A videóban szereplő Színváltós Tésztaserpenyőt a Konyhashop biztosította számomra.

Gepostet von Serpenyő Virtuóz am Samstag, 15. Juli 2017

 

Praktikus ez a tulajdonság, mivel több Tefal serpenyőm is van, de a híressé vált “pirosodik a közepén a mutató jelenség” nálam még nem fodult elő egyszer sem!

Jelenleg, amúgy épp akciós 🙂 🙂 🙂

A másik termék amit sokat használok az utóbbi időben az ez a Márvány Tepsi, amiben eddig még semmi nem égett oda! Komolyan! Pedig a Sajtos – Krékeres Csirkék alá még sütőpapírt sem tettem 🙂

Remek a hőelosztása, és a tisztítása is egyszerű! A sajtrolós videónál az is kiderült, hogy szuperül lehet benne leveles tésztát sütni, mert a tapadásmentes bevonatnak, és a hőelosztásnak köszönhetően minden oldala szuperül átsült!

Árban is nagyon baráti, ebben a méretben, ilyen magas falú és bevonatú tepsit nem sok helyen láttam!

 

Sajtos – Krékeres Csirke

Az utóbbi időben talán legjobban sikerült receptem!Gyors, egyszerű, könnyű, és mindenki számára fogyaszható hozzávalókat tartalmaz!Biztosan imádni fogják a gyerekek is, hiszen a sajtos kréker, a tejszín és a csirkemell találkozásából nem sülhet ki rossz dolog!Ajánlom mindenkinek a hétvégére, aki nem akar órákig a konyhában állni, mégis tartalmas, laktató ételt szeretne ebédre!MEGOSZTÁSOKAT KÖSZÖNÖM ELŐRE IS 😉😊A gárnit tepsit a Konyhashop biztosította a videóhoz.

Gepostet von Serpenyő Virtuóz am Freitag, 7. Juli 2017


 

Zseniális Sajtroló Házilag !!!!

Nem bírtam ki szombatig, hogy megosszam veletek a Sajtroló Receptet, amit ma délután készítettem!Életemben először álltam neki, de biztosan nem utoljára 🙂 🙂 :)Sokszor néztem már értetlenül miért is kerül darabja 3-4-500Ft-ba a pékségekben, mikor ha összeadom a hozzávalók értékét, úgy, hogy valóban minőségi alapanyagokat használtam sem jött ki 200Ft-nál drágábbra darabja. :)Na meg persze ez finomabb, frissebb, ellenőrizhetőbb forrásból származik!Készítettél már otthon sajtrolót? Ha igen, milyen praktikákkal, jó tanácsokkal szolgálnátok nekem legközelebbre?#otthon #hazikeszitesu #finom #friss #sajtrolo #milli #konyhashop #eta #tantefanny A MEGOSZTÁSOKAT ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!————Tészta: Tante Fanny MagyarországTepsi: KonyhashopRobotgép: ETA Hungary Kft

Gepostet von Serpenyő Virtuóz am Montag, 14. August 2017


 

A Berlinger Márvány bevonatos grill serpenyőt se felejtsük ki a sorból, amellett, hogy metál piros, ami brutál menő remekül ki van találva az egész!

Az oldalán van egy kis lejtés, így a sütés végeztével a zsíradék, ami kisült az ételből gond nélkül eltávolítható.

Mosogatógépben mosható, így ideális lustáknak, mint én! 😀
Mellesleg kapunk hozzá egy praktikus ütődésgátlót is, természetesen piros színben, amivel biztonságosan tudjuk tárolni.

 

Csirkés Tócsni

Technikai akadályok miatt a szombati videó nem került fel az oldalra, de nem probléma, megoldottuk a hibát, és a videó máris elérhetővé vált számotokra!Ki kér ebből a finom csirkés finomságból? Ha már unod a rántotthúst, és nem szeretnél, sok időt a kánikulában a konyhában tölteni ideális megoldás!Nálam most fokhagymás mártogatóssal készült, de bármihez remekül passzol!Megosztásokat előre is köszönöm!A videóban szereplő gránit bevonatos grill serpenyőt a Konyhashop biztosította Nekem! 🙂

Gepostet von Serpenyő Virtuóz am Sonntag, 2. Juli 2017

 

Végül pedig egy Blaumann szettet mutatok be, amit nem tudtam otthagyni 🙂

A lábas óriási, és acélból van kívül, belül pedig márvány bevonatos, így szintén tapadásmentes.

Tartozik még hozzá két serpenyő, aminek az alja különleges mintázatot kapott,így szintőn tudok benne grillezni, például sajtot 🙂

A Stroganoff Csirke is ebben készült, mert nem bíztam a véletlenre takarítás közben, nehogy oda égjen a kaja, mire letörlöm a port a hálószobában 🙂

Ugyanis amikor ezt a videót készítettem, épp a nagytakarítás közepén voltam!

Persze kiállta a próbát! 🙂 🙂 🙂

Stroganoff Csirke

Végre hétvége 😀 Ha sikeresen túléltük a múlthetet a kánikulában, akkor ajánlom szombati/vasárnapi ebédnek ezt a finom Stroganoff Csirkét, amit a napokban dobtam össze nektek!Az eredeti recept szerint a csemege uborkát sokkal kisebb csíkokra kell vágni, de nekem ez a kedvencem benne, amikor ráharapok 🙂 Szóval direkt hagytam nagyobbra a kelleténél! :DA megosztásokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)A videóban található márványbevonatos serpenyőt a Konyhashop biztosította.

Gepostet von Serpenyő Virtuóz am Samstag, 5. August 2017

 

A termékekkel eddig maradéktalanul elégedett vagyok, a szettben a legkisebb serpenyőt először túl kicsinek találtam, de aztán rájöttem, hogy például reggel omlettet készíteni tökéletes megoldás! Plusz a sajtot is könyebb abban forgatni, mivel nincs olyan nagy hely, hogy elcsúszkáljon a serpenyőben.


Köszönöm a KonyhaShopnak, hogy a termékekkel támogatta a videók elkészítését, ezzel is segítve, hogy fejlődést érjek el a ideózásban!


Hasonló bejegyzések