Összedobni 20 perc, 15 perc alatt készre sül, és még a 40 fokban is megéri emiatt beindítani a sütőt!
Nem fogod megbánni, efelől biztosítalak! 🙂
Hozzávalók:
100g vaj
200g liszt
1dl tej
2tojás
4ek cukor
2kk sütőpor
4db barack
Elkészítés:
A vajat mikróban megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a cukrot, tojásokat és elkeverjük benne, majd a tejjel ugyanígy járunk el.
A lisztet, és a sütőport hozzászitáljuk, és könnyű, kézzel nyújtható masszát készítünk belőle.
Ebből 4 gombócot csinálunk, és a sütőpapírral kibálelt tepsibe tesszük őket, majd kézzel szétnyomkodjuk.
A barackokat feldaraboljuk, és a tésztára tesszük, majd a szélét visszahajtogatjuk a gyümölcsre.
1-1 evőkanál cukrot szórunk rá, és 200 fokon addig sütjük, amíg a széle aranybarna nem lesz!