Vigyázz Szeged, jön a Monkey’s Terasz!

Amikor hallottam róla, hogy a Pizzamonkey Pesten is nyitott egy konyhát én magam is büszke voltam, mert újabb szegedi sikertörténetet könyvelhettünk el! Ki gondolta volna pár éve, hogy a pláza melletti MÁV épületben felcseperedő vállalkozás meghódítja Szegedet, majd országos lánculattá fejlődik?

Márpedig itt tartunk, Szeged talán legismertebb pizzakiszállító műhelye új helyre tette főhadiszállását, a Pille utca 15 szám alá. Nem kis fába vágták a fejszéjüket, pofásan kitatarozták a helyet! High-Tech cuccokkal könnyítik meg az ott dolgozók munkáját, és a termékpaletta is szépen gyarapodik!

Új nevet is kap a vendéglátóipari egység, mégpedig a “Monkey’s Szeged” kulcsszó alatt. Mivel rég kinőtték magukat a pizzakiszállítás keretei közül, így dukált nekik egy kevésbé beskatulyázó név.

Tekintettel arra, hogy temérdek frissensült, saláta, köret, desszert, töltött palacsinta, tészták, gyros, saslik és persze pizza közül válaszhatunk. Ne feledjük, gluténmentes pizzában is élen járnak! Természetesen tökéletesen elszeparált konyhával oldják meg ezt, és rikító kék dobozokkal 🙂

De jöjjön maga a terasz, ami felpezsdítette a várost, így a nyár első hónapjában!

7 teljesen új, zseniális hamburgerrel bővült a kínálat, amelyből 3 típusnál a marhahúspogácsán kívül a csirkemell is helyet kapott, és nem is akármilyen fomában!

Én most a Big Monkey Cheeseburgert  választottam, ahogyan a nevében is szerepel sok-sok sajttal!

Konkrétan 4 különféle ízletesebbnél – ízletesebb feltéttel koronázzák meg a 20 dekás húspogácsát, isteni ropogósra sült bacon szalonnával, a szokásos zöldségekkel, és a Big Monkey szósszal.

Nem tudtam pontosan megállapítani miből van ez a szósz, de fenomenális!!!! Először azt kóstoltam meg, és megettem vele a fél adag krumplit, mire észbe kaptam. Ezt mindenképp ki kell próbálnotok!

Aztán persze atomjaira bontottam a burgert, amibe még ha akarnék se nagyon tudnék belekötni! A zsemlét is helyben sütik, frissen tálalják, nehogy bármi is elrontsa a vendég élményét a vacsora tekintetében.

Kértem hozzá 6dl gránátalmás limonádét, ez bőven elég volt a burgerhez!


Lássuk viszont mibe is kerülnek az újdonságok a Monkey’s teraszon:

Hamburgerek: egységáron 2290.-
Limonádé(6 ízben): 590.- / 6dl


Ez szerintem nagyon korrekt ár, tekintettel a minőségre és a mennyiségre, szegedi viszonylatban.

Alig várom, hogy a belső rész is megnyisson ősszel! 🙂

Fel kell kötni a gatyát, ha valaki fel akarja venni a versenyt velük az biztos!


Hajrá Monkey’s!


Hasonló bejegyzések