Áfonyás – Túrós Kétszersült Palacsinta

Brutál finom, és egyszerű elkészíteni!

Kell ennél több? Szerintem sem!

IMG_9075


Hozzávalók: 

Palacsinta:
200g liszt
2tojás
2dl tej
2ek cukor

Krém:
Áfonya lekvár
250g túró
100g tejföl

Külső szósz
150ml tej
100g áfonya
áfonya lekvár
mandula


 

 

Elkészítés:

A palacsintákat szépen a megszokott módon megsütjük, majd megtöltjük az áfonyás túrós töltelékkel.
Ezután a tűzálló serpenyőbe tesszük, és a tejet összekeverjük a lekvárral, majd a palacsintákra öntjük. Végül megszórjuk áfonyával, és mandula darabokkal.

IMG_9076

200 fokon előmelegített sütőbe teszük, és 10 perc alatt összesütjük.


IMG_9073


IMG_9072