Fagyi- és Kávékülönlegességek Szegeden? Igen!

A Pixel Bár és Önkiszolgáló Fagyizóban a srácok nem állnak le a fejlesztéssel, és újabb lélegzetelállító és egyben szemet gyönyörködtető finomsággal rukkoltak elő, tekintettel a tavaszra! Az átlaghőmérséklet bizony 20fok felett járt mostanában, igaz a múlthét kakukktojás volt ilyen szempontból, de ismét megdőlnek a sokéves meleg rekordok. Különösen igaz ez Szegedre, hiszen nem véletlenül hívják a napfény városának!

 

Nem is tudom hol kezdjem a sok finomság közül 🙂

Talán a jegeskávék variációival nyitok, aztán bemutatom nektek a fagyipultot, ahol magatoknak csapolhattok édességet!

Szóval kezdjük a jegeskávékkal, tisztességes étlapon szereplő nevükön “Pix’N’Go!”-val amelyek nem csak szuperül néznek ki, hanem eszméletlenül finomak is! Jelen voltam a koncepciók kitalálásánál, így személyes sikerként is elkönyvelhetem, ha ízleni fognak nektek a finomságok!

Első körben három variáció elérhető, persze idővel ez gyarapodni fog, viszont a latte kiadást már most 12 féle öntettel ízesíthetitek!

Kezdjük is ezzel a jegeskávék sorát:

 

Igen jól látod, ez egy 5 deciliteres pohár. Szóval fel kell gyűrni a gatyaszárat, ha le akarja tolni az ember egyben 🙂 Na ná, hogy kevés embernek jött eddig össze, de azért próbálkozni lehet, nem?


Nézzük mit is tud a Pix’N’Go!


 

A tetején hab, és a választott öntet kap helyet, a magas falú elviteles pohárban. Összetételét tekintve 2 espresso van benne, de több kulissza titkot nem árulhatok el, viszont megéri a 790-es fogyasztói árát!

Másodsorban a fotón ott van még mellette az Americano, aza a nagyon hosszú kávé, amiben meg sem merem mondani hány espresso van 🙂 De gondolgatjátok, ha a Latte kettőt tartalmaz, akkor ebben mennyi lehet! Azt kiemelném velük kapcsolatban, hogy mindkettő ütős a koffein tartalmukat tekintve, és kinézetre is!

Harmadik zászlóshajóval a lányoknak szerettünk volna kedveskedni, ezért kapta az epres ízesítést, amitől rózsaszín külsőt kapott, kávé nem sok van, benne de itt valóban a látvány a lényeg!

Ebbe szerintem már ne kérjetek cukrot, mert elég édes az eper szirup, valamint a hab miatt önmagában is! Persze mindez ízlés kérdése!

7ED50F99-C55B-41F7-9131-219B46C0130F


A legutóbbi Pixeles bejegyzésből hiányoltátok az árakat, így most leírom nektek, ne érjen senkit meglepetésként a pixelben a dolog:

Americano – 690Ft

Latte – 790Ft

Epres – 890Ft


Teljesen elfogadhatóak, főleg, hogy valóban kávé van bennük, nem csak a látszat kedvéért került beléjük. Így egy ilyen akár fedheti az egész napos koffein igényeteket is! Persze, koffeinmentes változatban is kérhetőek.

Idén a tavaszi tojásvadászat helyett, Pix’N’Go vadászat indul!

Aztán ha még nem dermedtünk le a sok hideg finomságtól jöjjön egy agy fagyasztó mennyiségű tál fagylalt. Mert ez bizony annyi!

Egy ilyen kehely, amibe akár ha ügyesek vagyunk 30-40 dkg fagyis is férhet mindössze 990Ft! Átszámítva ez legalább 8 gombóc fagyi lenne, ami valljuk be nem 990Ft Szegeden!

A legjobb részt pedig még el sem mondtam! Rendelkezésre áll 12 féle öntet az ízesítésre, illetve naponta változó, de szintén bőséges cukorka-csokoládé-oreo-roletti válogatás, amivel feldíszíthetjük a magunknak csapolt finomságot!

IMG_7894


Árak tekintetében elég nagy a választék, tölcsér mérettől függően:

Tölcsér: 490Ft
Édes tölcsér: 590Ft
Óriás tölcsér: 890Ft
Kehely: 590Ft
Óriás kehely: 990Ft

 

IMG_7900
890Ft-os édes tölcsér 🙂
IMG_7899
590Ft-os elviteles változatban
IMG_7889
Maga a szentély 🙂

Hasonló bejegyzések