ChocoMe tavaszi kiadás

Újabb tartalmas csomagot kaptam a ChocoMe termékek gyártójától, annak örömére, hogy ismét nemzetközi díjat kapott a termék!

A csomagban 5 különlegesség lapult, amit ismét izgatottan kóstolgattam, hol itthon, hol pedig az irodában a többiekkel vettük szemügyre.

Legutóbbi csomagból született szerelmem a szőkecsokoládéval, amely elrabolta el a szívem, így most egy komplett szőkecsokoládé válogatást kaptam 🙂 ❤️

A valrhona kollekció komplett palettája érkezett, jött, látott és győzött.

Elsőként a moldon só, Fekete szezám és a Szicíliai mandula kombinációja találkozott az ízlelő bimbóinkkal, persze mindenkit levett a lábáról. Mondjuk, nekem kicsit fura volt a szezámmag a csokoládé összetevői között, de mindenesetre kellemesen csalódtam!

– Sajnos ezt olyan goyrsaan megettük, hogy nincs róla képem. De gondolhatjátok miért nem volt erre idő 🙂

Aztán jött a következő Valrhona különlegesség a tonkabab, szicíliai mandula és aprított kakaóbab felhasználásával készülő finomság. Itt már beiktattam a fotót, de nehezen tudtam egyben tartani a csokit, hogy jól mutasson a képen.

FullSizeRender

Persze, ezután jött az új kedvenc csokoládém, a füstölt só, pekándió és a liofilizált karamell házasságából megszületett, szintén Valrhona szőkecsokoládé.

Nem tudok elszakadni tőle, mióta először kóstoltam mindig elcsábít egy-egy kocka ebből a finomságból, még ha épp diétázni próbálok is!


Szintén a Valrhona sorozat része, és tartalmaz Etióp Yirga tört kávészemeket, Piemonte-i mogyorót, valamint liofilizált karamellt, ami jelentsen bármit is, nagyon finom!
Azóta is csorog a nyálam ha meglátom a fotót, amit a termékről készítettem az elfogyasztás előtt.

 


Köszönöm a ChocoMe-nek ezt a csomagot, ismét lenyűgüztek!


Hasonló bejegyzések