Trendhim kiegészítőket kaptam!

Mindig is szerettem volna mandzsetta gombot hordani, de nem valami egyszerű típust. Viszont nem volt soha alkalmam válogatni a termékek között, egészen eddig a pillanatig.
Érkezett ugyanis egy megkeresés a TrendHim webshoptól, akik felajánlották, hogy válogassak náluk. Hiszen nemrég kaptam meg a diplomám, így elég sűrűn kell öltönybe bújnom a munka során, de legalábbis elegáns ruhába, így kaptam is az alkalmon, hogy körül nézzek náluk.

Nem tudtam mekkora fába vágtam a fejszém, hiszen a kínálat brutális, több oldalon keresztül különlegesebbnél különlegesebb kiegészítőkbe botlik az ember.  Mégis mikor megláttam ezt tudtam, hogy rám várt ezidáig!

Vannak extravagáns, és elegáns darabok is a kínálatban, így tuti, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző darabot! Ezek a majmok azok közé az emojik közé tartozik amit szinte minden nap használok, így nem volt kérdés, hogy rá fog esni a választásom.


 

IMG_7712


Ezután tértem át a nyakkendőtűk körére, ahol megint a bőség zavara fogadott, de itt is találtam nekem tetszőt, a horgony szerepében. Persze ez sem a tipikus bírósági tárgyalásra járós típus, de oda szerencsére igen ritkán járok. 🙂


 

IMG_7714


Viszont jól mutat, és ezüst színben szinte az összes nyakkendőmmel össze tudom illeszteni. És az ingeknél sem kell sokáig tűnődnöm, mire találok hozzá illő darabot!

Tekintettel arra, hogy az ingek 70%-a kék a szekrényemben és a nyakkendők 80%-ban fekete sötétkék színben pompáznak, így szinte bármikor fel tudom venni.


 

IMG_7711


Nagyon szépen köszönöm a Trendhim csapatának, hogy megleptek ezzel a csomaggal, biztosan visszanézek még hozzájuk, mivel láttam még pár érdekességet!

Ajánlom nektek is, tuti találtok a kamasz fiatoktól a párotokig mindenkinek a stílusához illőt!


 

IMG_7713

Hasonló bejegyzések