“NuttellaMisu Ferrero Rochéval”

Ha a nutella nem lenne elég édes megdobáltam még pár ferrero különlegeséggel is 🙂


Hozzávalók:

200g Babapiskóta
250ml tejszín
250g mascarpone
100g nutella
2dl tej
30g kakaópor
4db Ferrero Roche


 

 

Elkészítés:

A habverő táljba tegyük be a habtejszínt és kezdjük el felverni. Majd amikor kész adjunk hozzá három  evőkanál nutellát és a mascarponét. Kevertessük ki a géppel, szép egyenletesre.

A tejet melegítsük meg, majd adjunk hozzá még egy kanál nutellát, és keverjük el benne. A babapiskótát merítsük bele a tejbe, majd pakoljuk bele a kerámia tálba őket szépen sorban. Majd kenjünk rá egy adag krémet, és ismét nutellás tejbe mártott babapiskóta következik. Addig folytassuk ezt, amíg el nem fogy minden hozzávaló.

A tetejére szórjuk a natúr kakaóport, majd tegyük hűtőbe 3-4 órára, hogy összeérjenek az ízek.


 


 

 

Vélemény, hozzászólás?