Pixel Bár – Szeged

Végig gondolni is bűn, vajon hány Kcal lehet ennek a bejegyzésnek a tartalma 🙂

Na de nem probléma, szeretném nektek bemutatni a Pixel Bár és Kávézó-t ahol jómagam és néhány vállalkozó szellemű fiatal összeült és készített néhány különleges italt, és ételt.

Bevallom én a vizuális élmény téren jöttem képbe, és a Popcorn Latte tetején a karamellás popcorn ötlete is az én fejemből pattogott ki. 😀

IMG_6579
Kedvenc képem a Popcorn Latte kávéról.

De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük melyik az a 3 kávé különlegesség amit a Pixel kínál nekünk. Illetve nem csak 3 van, találhatunk az itallapon jónéhány érdekességet, amit Tomi a barrista és Bence az üzletvezető hozott össze.

Majdnem mindet végigkóstoltam, de bevallom a Nutellatte és a sima capuccino a kedvencem. Talán a képzeletbeli dobógó harmadik fokára az Oreo Latte kerülne, amiből mellesleg mentolos verziót is kérhetünk!

Erről jut eszembe a legelvetemültebb kávé amit eddig ittam náluk az egy tonic alapú espresso volt, szintén tejhabbal. Ez annyira rossz, hogy a végére már ízlett! Nem tudom megmondani miért, de ha valóban különlegességre vágyunk és épp nem édességre, akkor ezt ajánlom nektek!

IMG_6230-2

Ezzel a fotóval kezdődött minden, amikor az egyik barátommal betértünk az Anna Kút mellett lévő, korábban Csészényi Caffe néven ismert kávézóba, ami új nevén Pixelként üzemel január 14-óta.

Ez a kép aztán berobbantotta az Instagrammot, és egy hétig a MIK toplistát vezette bőven 1000 feletti kedveléssel. Nem is beszélve arról, hogy Ti a facebook oldalamon is majdnem annyi lájkot nyomtatok rá, mint arra a képre ahol a jogi diplomám átveszem éppen 🙂


Kicsit sértette is az önérzetem az elején XD


De ne térjünk el a tárgytól utána keresett meg Bence, aki megkért, hogy segítsek neki forradalmasítani Szegeden a látványkávézást. Mivel én ennek  hívom. Amikor az adja el a terméket, hogy hogyan néz ki.

Kávénak aligha hívnám hiszen az 5 deciliteres pohárban van jó eséllyel 40ml eszpresso, ez barátok között is egy gyenge tejeskávé 🙂

De a külső… Na az nem mindennapi!

Az érzést le sem tudom nektek írni, amikor az ember felé közeledik a pincér a megrendelt kávé különlegességgel és már megindul a nyálelválsztásod.

Csak nézd meg ezt a képet:

IMG_6575-2

Ha ettől nem indul el benned valami akkor van egy rossz hírem 🙂 Rossz oldalon jársz!

Nem mellesleg a gofri is elég ütős, amit szintén az én ötleteim alapján tálalnak a következő módon:

IMG_6577
Mézzel – gyümölcsökkel és csokiszósszal

A kávézó zászlóshajója a Nutellatte, de mellette még jónéhány különlegesség is megtalálható a kávélapon, köztük ez az Oreo Latte:

IMG_6570

Itt sem kell attól tartanunk, hogy a kávé íze elvinné az oreo édeskés ízvilágát. A nagy pohárba csokiszirup, és jó adag langyos tej kerül, mielőtt megkapná az oreo koronát, majd Tomi aki a habmester címet is megérdemelné, rányom egy adag valódi tejszínből készült habot, így születik meg a csoda 🙂

Az újdonság pedig a Karamellás Popcorn Latte, amelyről én inkább nem is formálnék véleményt, hiszen elfogult vagyok 🙂

Viszont jó pár tesztelésen van már túl ez is, így ha megkóstoltátok kérlek írjátok le a véleményeteket, hogy min változtassunk még rajta, vagy milyen pozitívumokat tapasztaltatok meg az elfogyasztása közben!

IMG_6582
Elöljáróban legyen elág annyi, hogy a karamellás popcorn az új kedvenc rágcsálnivalóm lett 🙂

Hasonló bejegyzések