Legjobb menü a TIK környékén!

Igen, jól olvasod, valóban megtaláltam “A MENÜ”-t Szegeden.
Mint tudjátok, sajnos fél évvel csúszott leglább a diplomám, így ismét arra kényszerültem, hogy a könyvtárban ülve töltsem csodás őszi napjaim.

Ilyenkor is megéhezik, és ember és vágyik az újdonságra. Korábban is írtam már nektek a Famous-ről, igaz akkor nem konkrétan rájuk kihegyezett cikkben.

Viszont az utóbbi két hétben, szinte minden ebédem náluk töltöttem, mert változatos, finom, és kiadós ebédet kínálnak! És ez most nem egy “fizetett” bejegyzés, fogalmuk sincs, hogy én sutyiban fotózgattam náluk a kaját, és bejegyzést írok róla. Egyszerűen tényleg minőséget adnak, nagyon-nagyon baráti áron!


850Ft.


Igen, jól látod, 850! Hihetetlen, hogy ennyi pénzből ilyen minőséget tudnak előállítani! Ezért a pénzért, minden nap kapsz egy nagy adag levest, és főételt.  Nem spórolnak az adagokon, én is jól lakom vele! És ha én jól laktam, akkor más is jól fog! Sőt, mi több ha előre kifizeted a hetet akkor 750Ft, kedvezményesen! (Tudomásom szerint)

Csalókának tűnhet, mert óriási a főételes tányér, de kiadós az adag rajta!
A leves többször volt annyira finom, hogy mondtam is a barátaimnak, hogy az otthonira emlékeztet! Ha nem lett volna gáz, komolyan repetát kértem volna például a zöldbablevesből! Olyan mintha anyukám főzte volna!
Különlegességeket is kóstolhatunk! Például az ananászos sajtos csirke mellé mazsolás rizs volt a köret, amit ízlésesen tálalnak minden egyes tányérra!
Nagyüzemi konyhán, én még elvétve találkoztam hasonló precizitással! Minden egyes adagot egyesével megformázni pedig nem kis munka!

A kiszolgálás is nagyszerű! A pincérek hozzák viszik a tányérokat, odafigyelnek a vendégekre, és az étekezés befejeztével megkérdezik, hogy “Ízlett-e az étel?” – Itt azért emelem ki ezt, mert valóban látszik is rajtuk, hogy érdekli, nem csupán kötelességtudatból tette fel a kérdést!

Szívből ajánlom mindenkinek a helyet, mert 850Ft-ért biztosan nem kap hasonló minőséget és mennyiséget a környéken!

Jöjjön néhány étel, amit az utóbbi időben kaptunk:

img_4925
Ez volt az a finom leves, amiből majdnem repetáztam 🙂
img_4839
Hortobágyi palacsinta

 

img_4927
Ananászos csirke rizzsel
img_4964
Sajtkrémleves pirított kenyérkockákkal
img_4965
Rakott cukkini

 


Egy heti menü kínálat például:


14808919_622170637986874_2002202603_o

 

Láthatjátok, hogy valóban változatos az ételek sora, és nem a tegnapi maradékból van az aktuális menü összerakva!

Persze sok különlegesség van a Famousben, köztük a Cápa steak, és a csak náluk kapható különleges hamburgerek. De nem ehetünk minden nap több ezer forintért étteremben. A menü ajánlatuk viszont egyedülálló! Erre én vállalok garanciát!

A teljes menü, ha nem tetszene a menü itt érhető el.

Hasonló bejegyzések