Bútoraim.hu Szeptemberi csomag

Nagyon sok projekt fut egyszerre a blogon, és egyben az életem is ismét több szálon futó történet lett. Ezekre a szálkra rátalál egy-egy bútoráruház, és nagyon sokat tudnak segíteni, mind szekmailag, mind kivitelezésben a hozzáértő személyek!

A fürdőszoba egyik lételeme ugye a tükör, és egy adok-veszek facebook csoportban nagyon jó áron jutottam hozzá a fotókon látható tükörhöz, ami amúgy a JYSK-ben kiárusítva is háromszor annyibe kerül mint amennyiért én jutottam hozzá 🙂


Mondtam már, hogy imádom a német Erasmusos diákokat akik Szegeden tanulnak, és mikor hazamennek fillérekért eladják, az amúgy méregdrága cuccaikat? Hiszen mégsem viheti haza Németországba, de itt hagyni sem szeretné a főbérlőnek. 


Aztán jött a Bútoraim.hu csapata, akik a tükrhöz illő kosaras tárolót ajánlottak, így teljes lett az összkép, a rattan kosarak ugyanis átvették az uralmat a fürdőben, ahogy látjátok, és a tároló nagyon jól illik az összképbe!

img_4542

Még vadászok a tökéletes fürdőszoba kiegészítő szettre, de egyszer úgyis megtalálom!

img_4543

 

Nagyon praktikus, mert egy csomó cucc eltűnik benne! Az előző szekrényhez képest még plusz teret nyertem, így vehetek még pár kiegészítőt 🙂

img_4545

A fürdőszoba még várat egy új kádra, de ahhoz bizony még spórolnom kell, mert nem egyszerű kifizetni a mestereket, és megvenni egy ide illő kádat is egyszerre 🙂

A következő amit szeretnék nektek megmutatni az a múltkori Bútoraim.hu csomagban érkezett, csak nem jutottam egybe hozzá a teljes szetthez, és külön nem mutatnak annyira jól: A skandináv polc szettem.

img_4546

img_4548

img_4547

Ez a skandináv polcegyüttes elnyerte a szívem! A folyósóra pont valami hasonló hiányzott, és végre teljesz az összekép a közlekedőben is!

Na persze nem bírtam ki, és néhány bögrét is választottam, de ezeket szigorúan tilos lett volna már. De valljátok be, melyikőtök tudna ellenállni például ennek a KING feliratú francia bulldogos bögrének????

Na ugye?!

Akkor pedig az vesse rám az első követ, aki nem vette volna emg kiárusításban 690Ft-ért!

img_4584

 

A másik cukiság pedig a MR feliratú bajszos bögre, ami szintán kihagyhatatlan ajaánlat volt!

img_4724

Valamint képzeljétek végre méltó fotót tudok mutatni a múltkori csomagban érkezett süteményállványról:

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Újra beleszerettem <3

 


Akit érdekel a raffaello recept az itt találja.


Újra köszönetet szeretnék mondani a bútoraim.hu csapatának, szerintem remek cuccokat küldtek nekem! Lassan úgy érzem jobban ismerik a lakást mint én magam! 🙂

Hasonló bejegyzések