Kub2Go, azaz prémium kézfertőtlenítő a láthatáron!


Szeretném nektek bemutatni a kedvenc kézfertőtlenítőmet!
Sőt igazából az egyetlent is, mivel mióta ez megvan,
nem használok másikat!


És nem azért, mert megkértek, hogy ezt írjam, hanem, mert valóban 100%-ban meg vagyok elégedve a Touchland termékkel!

image1
Első találkozásunk, még márciusban 🙂

Nincs benne víz, így a környezetet is védjük vele! Természetesen egyedi logót is kaptam rá, így még személyre szabottabb a kis kiegészítőm!

touclanderek

 

Először a zöld aloe verás terméket választottam, mert az a kedvenc színem, és nem igazán volt más szempont a kiválasztási folyamat során. 🙂 Abszolút nem bántam meg, a kis Kub2Go-m átvészelt velem néhány napot az szájsebészeten, ahol nagyjából ebben fürödtem, és idén nyáron még az olasz körúton is eljött velem Firenzébe, és Pisába is!

image-02-07-16-21-43-3

image-02-07-16-21-43-1

img_0330
A könyvtárban is mindig hű társam volt!

Mi sem bizonyítja jobban tehát a hatékonyságát, hogy fél évig bírta, pedig én aztán nem sajnáltam, és a barátaim is sokszor kölcsön vették, például mikor külföldön voltunk! Sőt, azóta már nekik is saját kis Kub2Go-juk van, mert belátták, hogy habár 3490 Ft a kiszerelés, mégis jobban megéri mint bármely másik manuálisan adagolható kézfertőtlenítő!

Ebből csak 3 fújás, és máris nyugodtan ehetsz bárhol, bármit!

Pont ennek a praktikus adagolófejnek köszönhető, hogy ilyen sokáig elég, még ha elsőre kevésnek is tűnik a 38ml-es kiszerelésért!

Ez viszont előnyt is jelent, hiszen bármilyen repülőre felviheted magaddal gond nélkül, hiszen utazóbarát méret, és nem foglal sok helyet, mégis biztonságérzetet nyújt!

img_4339

Az aloe verás elfogyott, de már meg is érkezett az új, immár kék azaz mentás változatban! Ez talán még jobba mint a zöld, mert amikor elillan az alkohol része máris olyan mintha rágó illatú lenne a kezed!

img_4411

Hasonló bejegyzések