Men’s Stuff Box – Szeptember

Volt szerencsém kipróbálni a Magyarországon újonnan megjelenő, és jelentős űrt betöltő férfi kozmetikai boxot, amit a Men’s Stuff Csapata hozott el elsőként hazánkba!

Ahogy azt az oldalukon is olvashatjuk:


“Az első hazai meglepetés doboz kizárólag Férfiaknak. 2-3 havonta összeállítunk Neked egy exkluzív boxot, 5-6 darab meglepetés termékkel, amik kifejezetten Férfiaknak készültek. Szépségápolási és életmód termékek, divat kiegészítők, kedvezmények.”


Ennek fényében rendeltem meg én is a boxot, lássuk mit rejtett az amúgy nagyon tetszetős doboz!

Elsőként egy termékminta akadt a kezembe, a Phi kozmetikumok gyártójától érkező természetes alapokon nyugvó dezodor volt.
Ezt mát ki is próbáltam, nagyon jó illata van, bár nekem még furcsa, mert szerintem levendula illata van 🙂 Szerencsére én nagyon szeretem a levendulát, csak még magamon érezni nem mindennapi dolog!

Viszont maga a termék valóban azt a hatást fejti ki amit ígér az azt megvásárlónak! Engem meggyőzött, és a későbbiekben biztosan venni fogok Phi kozmetikumot, csak más illattal 🙂

img_4341

Második, ahogy a fotón is látjátok a Proraso aftershave balzsama volt, ezt még nem próbáltam ki, de csak jókat olvastam róla, és szerintem beválik majd a hétköznapokban, igaz én borostát “nyírok” magamnak, nem sűrűn borotválkozom teljesen, így nem tudom mikor kerül majd felhasználásra 🙂

img_4342

Harmadik szintén egy termékminta, a Valentino Uomo illata volt, ami 2016 szeptemberi új illat, nálam nem talált vevőközönségre, én az édesebb illatokat kedvelem, ahogyan azt a háttérben található minták szerint is láthatjátok.

img_4340

A negyedik terméke amit legjobban vártam igazából a boxban, amikor elkezdett csepegni az információ rengeteg a boxról az ez a spray volt. Sok online reklámban láttam már, hogy létezik, de nem mertem bevállalni. Most viszont adott a lehetőség. Kapóra jött, hogy előző nap vettem egy új cipőt, amire már fel is vittem két rétegben a terméket. első alkalommal elmentem benne direkt a világosabb cipőkre veszélyesebb részen az egyik közeli hipermarketbe, és boldogan konstatáltam, hogy egy a termék valóban működik, szóval maradéktalanul elégedett vagyok vele!

Volt még a dobozban továbbá egy #TSL kollekciós R&M Ékszer kollekciós Buddha karkötő is valódi ásványokkal tarkítva.

Jól néz ki a karkötő, de sajnos nekem az összes szőrszálam ami a közelébe került eltávolította, így marad az ékszeres doboz dísze azt hiszem.

img_4399

Viszont térjünk vissza a boxra, ugyanis iszonyat jól néz ki! A Matt fekete a letisztult logóval megnyerte a szívem magának!

Valamint ebben a dobozban, egy extra férfi luxusmagazin is lapult, amiben végre valóban minőségi tartalmat találtam, ami érdekel is! 🙂

img_4337

 

Már el is foglalta méltó helyét, a szobám öltözős sarkában!

img_4344

 


Összegzésképp:


A doboz 100%-ban megéri az árát, hiszen 5390Ft az ára. Ebben benne van az 5 termék plusz ebben a hónapban a magazin. És persze a szállítási költség.

Ha kiszámoljuk, hogy a karkötő kereskedelni ára 3200Ft, a spray peddig 3999, és 980 maga a magazin, akkor már rég túl is léptük a doboz fogyasztói árát!

Ekkor pedig még nem tartunk ott, hogy ha külön-külön megvettük volna a termékeket ott a postaköltség, és az időráfordítás! Mellesleg nem győzöm dicsérni a dobozt, ami szintén nem ingyen volt meglátásom szerint!
A Valentino termék igaz illatminta, az nekik is ingyen volt, de a két kozmetikum kiskereskedelmi árával még nem is kalkuláltam, hiszen nem nagyon ismerem őket!

A dobozban még további kedvezménykuponok voltak, amiket az esetleges későbbi vásárlásainknál tudunk majd felhasználni!

Kíváncsian várom a következő boxot, én biztosan rendelni fogok, hiszen alapból szeretek csomagokat bontogatni, ez pedig egy különösen mutatós csomag! 🙂

Köszönöm a Men’s Stuff Csapatnak a nagyszerű munkájukat!

Hasonló bejegyzések

2 hozzászólás