Bútoraim.hu csomag – Augusztus –

Újabb nagyszerű csomaggal lepett meg a Bútoraim.hu webáruház, amikor megtudták, hogy felújításban vagyok azonnal felvették velem a kapcsolatot!

A webáruházukban éppen nyári kiárusítás van, így még most csapjatok le a kiszemelt termékekre, mert egyes termékek 60-80% kedvezménnyel kaphatóak!


Nézzétek, én milyen kiegészítőket válogattam össze náluk:


 

IMG_4041

 

Az első terméke amibe azonnal beleszerettem az online shopban az ez a lábtörlő volt:

IMG_4042

 

Szeretem a levendulás termékeket, és a felirat is tükrözi, hogy a felújítás során még otthonosabbá próbálom tenni a lakás minden egyes részét, köztük a közelekedőt is!

 

Második a sorban a süteménykínáló és ez a Mr&Mrs bögre volt arany felirattal:

IMG_4046

 

A süteménykínálót biztosan sokszor fogom használni, hiszen elég masszív darabnak tűnik! A bögrék pedig annyira jól néznek ki, hogy a polc díszeként fognak szolgáni, hiszen ar arany mindig jól mutat, és a fényes fehér bögrék párban most csak 2200Ft körül vannak! Ennyiért még ajándékba is tökéletesek lesznek! – Érdemes előre gondolkodni, már a lassan, de biztosan közelgő ünnepekre tekintettel! –

IMG_4153

IMG_4154
A legjobban talán ez a termék tetszik a csomagban! 🙂

Ötödik termék ez a képkeret volt, amely egyben kulcstartó is, így praktikus és egyben szép is!

IMG_4044

 

A fotón még látható továbbá két polc is, azonban rájöttem, hogy az egyben mutat jól, így a harmadik példánnyal együtt szeretném megmutatni nektek majd egy másik bejegyzésben amikor megérkezik a készlet utolsó darabja!

 


A webáruházban folyamatosan akcióznak, de ezt a nyári kiárusítást szerintem nem érdemes kihagyni!


 

Hasonló bejegyzések