Ördögnyelv Kapszula a MyProteintől

Ezt a bejegyzést két hét tesztelés után írtam nektek, hogy tényleg hatástanulmány lehessen, ne csak egy sima bejegyzés. Mivel itt ízről, és hasonlókról nem tudok írni nekte, először is összehasonlítom majd hasonló kategóriájú termékekkel, valamint a nálam kifejtett hatásáról fogok nektek írni ebben a bejegyzésben.

Először az ördögnyelvről bevallom Hódi Pamela kapcsán hallottam, aki elvielg ezzel a csodaszerrel fogyott. Utánaolvasva a dolognak nyilván nem ettől, hanem ez mellett. Ami azért valljuk be nem ugyanaz! Ez egy táplálékkiegészítő, ami étvágyat csökkent elsősorban, és különleges hatása, hogy alacsony kalóriás étrend mellett is segít fenntartani a fogyást, amikor azthinnénk megrekedtünk.

IMG_2360 (1)

“Az ázsiai nők karcsúságának titka!”
Az ördögnyelv (glucomannan) egy Ázsiában őshonos, gyönyörű növény, melynek gumóját a helyiek “csodagumónak” hívják.
A titokzatosság azonban kis ideje már a múlté, hiszen a Közel-Keleten a tradicionális orvoslásban is nagy hasznát veszik az ördögnyelvnek, többek között méregtelenítésre is használják. Ez a nem túl szép, de annál hatásosabb gumó az ottani nők féltve őrzött titka évszázadok óta. Segítségével őrzik meg karcsú alakjukat.

Jellemzője, hogy már keveset is elfogyasztva belőle megakadályozza, hogy az azt követhető étkezés kalóriatartalma felszívódjon. A növény rostjai ugyanis magukba szívják a zsírokat és az egyéb nemkívánatos anyagokat, így azok nem emésztődnek meg, nem tudnak felszívódni, hanem a rostokkal együtt távoznak a szervezetből. A szénhidrátok megemésztése és felszívódása is nehézkesebbé, lassabbá válik, így elkerülhetőek a vércukor- és inzulinszint-kiugrások, -ingadozások, éhség és falási rohamok. A megduzzadt rostok pedig jóval tovább időznek a gyomorban.

Árösszehasonlítás: 

100db-os kiszerelésben egy másik BioWebshopban 5990Ft-os áron kapható, míg egy harmadik  noname verzióban 1990Ft a 45db.

A MyProtein terméke a Glucomannan Diet 90 db-os kiszerelésben 3690Ft, ami így teljesen efogadhatónak mondható, még a kiszállítási díjjal is! Főleg ha elkapjuk valamelyik akciós kupont akkor 30-50%-os kedvezménnyel is beszerezhetjük! Nem árthat, ha feliratkozunk a hírlevélre, amiből azonnal értesülünk, ha valamilyen akciós kupont élesítenek be 🙂

Hatásairól:

Bevallom, nem szoktam hinni az ilyesfajta készítményekben. De ez hatott! Mi sem bizonyítja jobban a hatását, hogy az egy hetes Olaszországi nyaraláson megevett négysajtos pizzák, spenótos-tejszínes raviolik, és persze a nutellás gofri ellenére nem szedtem vissza egy dekát sem! Egy hétig szedtem szigorú diéta mellett, majd jött a lazulós, nyaralós időszak. Diéta mellett fogyást hozott, anélkül pedig segített megtartani a súlyom. Igaz az is benne lehhet, hogy volt olyan nap amikor több mint 22 km-t gyalogoltunk.

A termék itt érhető el a webshopban.

 


Újabb nagyszerű lehetőség, ha MyProtein termékeket szeretnétek vásárolni!
Amennyibn 10.000Ft felett vásároltok akkor tudjátok használni az egyedi kódom, amivel 25% kedvezményt kaptok új felhasználóként a kosárban levő, akár akciós termékek árából is! 


Szóval most még jobban megéri a MyProtein-t választani!

Kattints ide a kódért:  [LINK]


 

Hasonló bejegyzések