Diéta – 3. hét

Ez a hét jóval sűrűbbre sikeredett mint az előzőek, adódik ez abból, hogy ma indulunk a barátaimmal Olaszországba, így kapásból kiesik a diéta 4.hét, bár igyekszem majd tartani magam az út alatt is. De nem ígérek semmit 😀

Lássuk milyen eredményeket hozott a hét:

Először is szeretném nektek megmutatni, miket ettem a héten, majd az étrendem követketik:

A hetem tetőpontja ez a Szilvás-Levendulás minden mentes finomság volt, amely egyértelműen megkoronázta a hetet! A hozzávalókat a Coco24 csapata biztosította számomra, akik a Facebookon éppen folyó nyereményjátékhoz is biztosítottak nekem kellékeket. Osztatlan sikert aratott a családban is, bár az íze kicsit eltért a megszokott-tól, hiszen mégis csak érvényesült benne a kókusz is.

IMG_1821

 

 

 

IMG_2384

 

A héten még egyéb finomságokat is teszteltem, többek között kikísérleteztem egy nagyszetű tízórait ami 250kcal alatt van, mégis egész délelőttre és késő délutánra elegendő lendületet ad! A szárítot áfonya nemtudom miből lehet, de feleanniy kalóriát tartalmaz, mint más kiskereskedelemben kapható társai, és árben jobban megéri! 2090Ft az 500g-os kiszerelés, ez a boltban kapható 100g-hoz képest jóval kedvezőbb! Igaz egyben kell megvenni belőle, de úgyis elfogy! Erről biztosíthatlak, mert nagyon finom 🙂

 

 

 

 

Elkezdtem szedni a MyProtein Ördögnyelv kapszuláját, és emellett iszom a TeeAmoTea-t is, még erre a hétre volt belőle elegendő, hiszen az a kúra is két hetes. Az ördögnyelvről külön bejegyzést fogok írni a jövőhét vége felé, amiben leírom a vele kapcsolatos tapasztalataim!

Edzésre a héten sem volt panasz, 5x 45 percet tudtam erre szánni, és a sok kis apróság, ami elősegíti a diétát meg is hozta a várt hatást, persze erről a bejegyzés vége felé olvashattok majd 🙂

Legtöbbször persze így is a zöldség-fehérje kombinációt ettem, többek között hasonló salátákat:

VSCO Cam-1

Az étrendem kicsit átalakult, mert a 35fok feletti hőmérséklet eléggé megnehezíti az edzést, bár evés szempontjából pedig pozitív hatásai vannak, mivel nem is vagyok igazán éhes. Inkább iszom, de rengeteget.

Egy bejegyzést viszont külön kiemelnék, ami szintén egy teszt, mégpedig a Brownie-é. Messzemenően felülmúlta a várakozásaim, szóval ha azt tervezitek, hogy kipróbáltok valamilyen protein alapú édességet mindenképp ezt ajánlom! Kézítettem már brownie-t, és nem sok a különbség! Még ahogy fogtam is az aktuális kiszemelt darabot, olvadt rá a kezemre a csokicsepp, amit beletesznek a gyárban.

 


A lényeget persze most is a végére hagytam, hogy milyen változásokon is mentem keresztül a héten 🙂 Többek között most nem csak a súlyvesztésről szeretnék beszámolni, hanem újdonság, hogy tényleg feszesebb lett a bőröm, és sokkal puhább, ami persze a sok edzésnek köszönhető. 

Emellett fogytam is, újfent 2 kilót, ami azt jelenti, hogy a 3 hét alatt 9,5 kiló távozott rólam! Nagyon örülök neki, mert elértem a célt amit kitűztem erre a 3 hétre! 


Olaszország után pedig folytatom, hiszen, ha elkezdek valamit azt szeretem végigcsinálni!

Hasonló bejegyzések