MyProtein Brownie

A héten giganagy csomagom érkezett a MyProteintől, mivel elpanaszkodtam a magyarországi képviselőjüknek egy beszélgetés közben, hogy annyira rossz a diétában, hogy a legtöbb étel ízetlen. Na meg a legfájóbb számomra az édességek hiánya volt, nem is kell szerintem részleteznem miért 🙂

IMG_2355
Valóban igazi étcsokidarabok vannak benne!

Ahogy megjött a csomag láttam, hogy van itt miden földi jó, amivel megédesíthetem a diétát, többek között ez a Brownie, amit először kóstoltam, és elmeztem ki egyidejűleg.

Az oldalon az alábbi leírás található a termékről:


“A legfinomabb kakaóporból készült és prémium csokoládé darabokkal gazdagított Protein Brownie a legújabb képviselője a magas fehérjetartalmú snack kínálatunkban. Ellenállhatatlanul csokis és rágós, nem fogja elhinni, hogy darabonként 23g fehérjét tartalmaz, de emellett csak 4g cukrot! Ezek a szájban elolvadó süteménycsodák akár 75%-al kevesebb cukrot tartalmaznak, mint a hagyományos áruházi brownie sütemények. Mire vár? Cserélje le őket ezekre a “”bűnözésmentes”” édességekre.
Szerintünk megérdemli a kényeztetést!”


 

Félve haraptam bele először, mert bár nem tűnt nagyon műnek, azért jobb vigyázni a hasonló mentes cuccokkal, gyakran érződik rajtuk az édesítőszer, vagy mástól van kellemetlen utóízük.
Viszont, szerencsére pozitív csalódásként ért, hogy hasonlót itt nem tapasztaltam! Állagában és ízében sem tért el egy másik, boltban kapható társától sem! Mindenki gondolom kicsit fennakadt az áron, mivel igen, 790Ft belőle egy darab teljes áron az oldalon, de aki hallott már a gyártóról jóltudja, hogy állandó akcióik vannak, mindig él valamilyen kupon az oldalon, legutóbb 44%-os kedvezmény volt, mivel 44 éve voltunk utoljára az EB-n.

Minimum 30%-os kupon hetente van online, amit lehet használni az oldalon, így máris 270Ft-ot tudunk spórolni. Ebben a felállásban pedig már közel sem drágább, mint bármelyik cukrászdában kapható társa lenne. És ott még a kalóriák is az egekbe szöknek, a vércukorszint hirtelen megugrik. Ez itt nem fog előfordulni, ezt garantálom 🙂

IMG_2356

 

A bejegyzés megírása közben jutott eszembe, hogy ennél már csak akkor lenne finomab, ha megmikróztam volna, és nyomtam volna a tetejére egy szigorúan diabetikus kanál vaníliafagylaltot! Üsse kő, legközelebb jobban felkészülök!

 

Mint látjátok jópár finomságot fogok még a hetekben tesztelni, így egész kis csokor fog összegyűlni a “Terméktesztek” fül alatt! Remélem tudtam segíteni, ha eddig bizonytalan lettél volna a rendeléssel kapcsolatban, és a legközelebbi rendeléshez hozzácsapsz egy ilyen terméket is!

IMG_2336

 


Újabb nagyszerű lehetőség, ha MyProtein termékeket szeretnétek vásárolni!
Amennyibn 10.000Ft felett vásároltok akkor tudjátok használni az egyedi kódom, amivel 25% kedvezményt kaptok új felhasználóként a kosárban levő, akár akciós termékek árából is! 


Szóval most még jobban megéri a MyProtein-t választani!

Kattints ide a kódért:  [LINK]


Hasonló bejegyzések

1 Comment