Csípős pulykamell kukoricás zöldsalátával

Nagy diétázós időszak van, mert már csak 2,5 hét mire megyünk Olaszországba a barátaimmal, és hát a ZV időszak bizony nyomokat hagyott maga után 🙂

IMG_1628

Hozzávalók:

30dkg pulykamell
10 dkg csemegekukorica
10dkg vegyes saláta
2 fej lilahagyma
1 erőspaprika
10dkg sajt

Elkészítés:

A pulykamellet nagyobb darabokra felkockázzuk, és olajon elkezdjük pirítani. Addig összedaraboljuk a hagymát és a paprikát, mellé készítjük a kukoricát. Amikor már látjuk, hogy a hús elkészült sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd rátesszük a zöldségeket és összepároljuk őket. Nagyjából 5 perc bőven elegendő ehhez. Aki bevállalós használhat őrölt chilit is hozzá pluszban.

Én friss salátaágyon tálaltam, és a tetejére még forrón anikósajtot, reszeltem így ráolvadt mire nekiálltam enni.

IMG_1629

 

IMG_1626
Ízletes, és laktató attól függetlenük, hogy tényleg nem eszem nagy adagokat az utóbbi időben!

Vélemény, hozzászólás?