El kéne kezdeni a diétát, na de hogy? – VELETEK!

Vészesen közeleg a nyár, és bizony lekerülnek a csodás vastag, kötött pulóverek, kabátok, és minden ami ápolt és eltakart a téli időszakban. Sajnos a záróvizsga időszak eléggé rosszul érintette a szervezetem, rendszertelenül ettem, és nem is éppen egészséges ételeket választottam. Bár Szegeden megnyílt a kedvenc leveses helyem, ott kapni liszt- és mindenféle adalékmentes leveseket, teljes kiőrlésű bagettben szendviccsel, de azért heti 2 pizza, és 2 kínai is becsúszott az utóbbi időben.

A barátaimmal és sorstársaimmal kitaláltunk egy mércét, mégpedig,  amíg ránk jön a kedenc farmerünk vagy ruhadarabunk, addig nincs probléma. Hát őőőőő, nekem szerencsém volt, aznap nem épp feszes nadrágban mentem a könyvtárba.

Viszont már én is látom és érzem magamon, hogy ez így nem lesz jó a későbbiek során. Igaz a diplomaosztó csúszik legalább egy félévet, ebbe belenyugodtam, na de hogy a nyári fotókon törölközőben, és különféle trükköket alkalmazva szerepeljünk? Azt már nem!

Sosem voltam éppen vékony alkat, de tényleg nem. Meg sem tudnám mondani gyermekkori emlékeim szerint mikor voltam utoljára sovány gyerek. Na persze voltak időszakok, amikor éppen egy nyár alatt nőttem 15 centit, akkor egészen “fess legény” voltam, ahogy a nagyi mondaná. Na de ne térjünk el ennyire a tárgytól. Sok mindent feláldoztam az egyetemi éveim alatt, és nyáron próbáltam megszabadulni attól a feleslegtől, ami év közben feljött, mert a tanulás sok időd elveszi. És ha valaki olyan finom süteményeket tud sütni, mint én az bizony nem fogyni fog egy-egy ilyen időszakban!

Imprimir
Pedig milyen szép is lenne, nem?

Tehát a haditerv a következő:

A jelenlegi súlyomnak éppen 15%-ától kell megszabaduljak 1,5-2 hónap alatt. És mindezt a Ti segítségetekkel szeretném elérni! A közösség ereje sokkal nagyobb, mint azt gondolnátok!


– EGYSÉGBEN AZ ERŐ –


 

Főleg nálam játszik ez óriási szerepet, ugyanis az a fajta ember vagyok, aki nagyon nem szeret csalódást okozni, épp ezért sűrűn túl is vállalom magam, de szerencsére eddig minden feladatot, amit elvállaltam sikeresen tudtam teljesíteni.

Szerencsére a család egyik felével épp wellness hétvégén voltunk, így minden nap 20-25 percet szaunáztam, és legalább ennyit ültem a gőzkabinban is. Délelőtt tanultam, délután pedig ültem a wellness részlegen, megmondom őszintén jót is tett, rámfért a sok könyvtárban ülés közepette egy lazítós hosszúhétvége.

Ezzel a sorozattal, amivel hetente fogok jelentkezni a következő 2-3 hónapban, remélhetőleg sikereket tudok dokumentálni ebben a webes naplóban, amit nemrég óta írok nektek!

A Ti nemes feladatotok az lenne, hogy amikor esetleg eszetekbe jutok, vagy megláttok egy képem, amit ide-oda posztolok küldjetek nekem egy pár szavas üzenetet, itt a blogon hozzászólásban, Instagram vagy Facebook kommentben. Esetleg e-mailben, instagram privát üzenetben. Segítsetek abban, hogy a lelkesedésem ne hagyjon alább!

Nagyon sok mindent feláldoztam azért a diplomáért, amit jó eséllyel januárban meg is kapok, viszont legkésőbb akkorra szeretnék mindenféle feszengés és gátlás nélkül fotózkodni, hiszen nem szerez az ember minden nap doktori címet!

 

Mit szóltok? Ki tart velem?

INS7
Lesz itt minden: edzés, diétás ételek, étvágycsökkentő italok. Röviden: SZENVEDÉStörténet.

Hasonló bejegyzések