Csokis Protein Palacsinta Cukormentes Pudinggal

Mostanában nagyon rá vagyok állva az életmódváltásra, és ebben partnerem is lett a MyProtein magyarországi forgalmazója. Ennek köszönhetően, most kedvemre tesztelhetem a termékeiket, a soron következő az Impact Whey Isolate fehérjekészítmény, amely nem tartalmaz hozzáadott cukrot, és fehérje tartalma minimum 90%, ami kiemelkedőnek számít!

IMG_2188

Mivel még soha nem próbáltam hasonlót sem, de mindenképp szerettem volna mivel sok külföldi blogban láttam fotókon, így kikísérleteztem a már meglevő receptből a tökéletes receptet, ami nem nagyon üt el az eredetitől állagában. Ízben nyilván kicsit furcsa még, de nyilván azért ilyen mert gyakorlatilag a tojáson kívül más egyezés nincs a két receptben 🙂

IMG_2185

Hozzávalók:

3 tojás

50g fejérjepor

2 ek por alapó édesítőszer

1dl tej

1dl ásványvíz

 

Elkészítés:

A tojásfehérjét egy tálban kemény habbá vered, majd egy másik tálban a többi hozzávalót fakanállal csomómentesre kevered. Amikor kész van a fehérjét is óvatosan beleforgatod, majd felhevített teflon serpenyőben alacsony lángon kisütöd őket.

A töltelék nálam édesítőszerrel, és 0,1%-os tejjel készített puding volt, ami ha követjük az arányokat ami az édesítőszer cukorhoz való viszonyát jelzi, akkor nagy baj nem lehet!

 

IMG_2189

 

IMG_2188

Hasonló bejegyzések