MyProtein Földimogyorókrém

Első kiszemeltem a csomagból a földimogyorókrémre esett, amit ugye Amerikában a gyerkek mindennel esznek, nagyjából olyan szerepet tölthet be, mint az európai kultúrában a nutella. Próbáltam olyan köntösbe önteni, ami jól néz ki, és még finom is így ribizlivel, és narancs karikákkal készítettem el a kis puffasztott rizs kockákat.

Nem mellesleg laktató is! A képen látható mennyiséget harmadszori próbálkozásra sikerült eltüntetni, így tulajdonképpen 9 órától délig ezen éltem 🙂

Megmondom őszintén meglepett a doboz tartalma! Ez finom!!! Alapjában véve is szeretem a mogyorót, de ez valahogy más, egyszerre édes, és sós az íze, mindemellett választhatsz, hogy teljesen ledarált vagy darabos formátumban kéred, én a teljesen ledarlátat kértem, hát nem bántam meg! A doboz 1000g-os kiszerelésben kapható, ár/érték arányban szerintem tökéletes, hiszen 2590Ft-os fogyasztói áron tulajdonképpen 300Ft a különbség az egyik nagyáruház színes termékeként forgalmazott hasonló kiszerelésű termék kiskereskedelmi árától, és azért valljuk be nem ezen a 300Ft-on fog múlni, ha valóban minőségi és egészséges, cukormentes terméket szeretnénk vásárolni!

IMG_2099

Hasonló bejegyzések