2015 – Visszatekintés

champagne

Ismét eltelt egy év. Be kell látni senki sem lesz fiatalabb, a blog indulása óta rengeteg hihetetlen dolog történt velem, amit ennek az oldalnak és Nektek köszönhetek elsősorban! Az oldal követői, a családom és a barátok támogatása nélkül nem jöhetett volna létre az a sok jó dolog ami ez az év tartogatott.

 
Idestova 1,5 éve írom nektek a recepteket serényen, és ahogy észrevettem egyre jobban követitek is az írásaim, főleg az elmúlt fél évben nőtt meg az oldal támogatottsága.
 
Nyilván ebben közre játszott, hogy az InStyle Magazin megválasztott az év Gasztro Nagykövetének, így rengeteg olyan helyre jutottam el, ahová egyszerű egyetemistaként nem biztos, hogy csak úgy beengedtek volna.
 
Erről jut eszembe, EGYETEM 🙂 Te jó ég, ezen bejegyzés megírása is a szakdolgozatom  rovására megy, hiszen akik nyomon követik az instagram profilom jól tudják, hogy idén államvizsgázom a Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi karának jogász szakán, amely még egy nagy falat azelőtt, hogy a nevem elé írhatnám azt a bizonyos két betűt, amiért nagyon sokat szenvedtem az itt eltöltött 5 év alatt. Tényleg! Ha bárki megkérdezte tőlem az utóbbi egy évben, hogy miért is nem mentem el szakácsnak, már én sem tudom a választ. Igaz amilyen makacs vagyok, azért is megcsinálom, ha kő kövön nem marad és minden hajszálam ki is hullik!
 
De térjünk vissza, hogyan is telt a 2015-ös év a Blog tekintetében, na és persze hogyan folyt ez bele az én életembe is:
 
Kezdjük talán ott, hogy január elsején már egy gasztro fotóval nyitottam az instagrammot, amely utána az egyik legtöbbet olvasott recept lett abban a negyedévben 🙂
 
2015 mozgalmas évnek tekinthető, ugyanis három alkalommal is szerencsém volt külföldön tölteni az időt a barátaimmal, így bejártuk Rómát, Görögország egy részét, és Barcelona is felkerült a megtekintett nagyvárosok körébe 🙂
 
 
Mindezt persze a családnak és a barátaimnak köszönhetem, ahogy azt is, hogy a 2015-ös év által elém görgetett igen nagy akadályokat ilyen sikeresen vettem, ha jobban megnézzük.
 
 
 
 
 
Megszületett a hivatalos blog logó, amit egy kedves instagram követőm készített el, az én elképzeléseim alapján, máig nagyon meg vagyok vele elégedve 🙂
 
Az év közepe felé jött az áttörés, amikor az InStyle magazin kiválasztott, és így lehetőséget kaptam náluk vendég bloggerként cikkek írására, ahová a mai napig havonta írok cikkeket.
 
 
Ezután a legjobb barátom diplomaosztója következett, aki így már büszkén mutatkozhat be Dr. Jerney Leona néven, ezzel büszkévé téve mindannyiunkat, és bebizonyította, hogy igen is túl lehet élni az záróvizsgákat, így mi is neki merünk vágni idén tavasszal!
 
 
Nyáron több cég is partneri kacsolatba lépett a bloggal, többek között a ninive butik, akik nagyszerű és igazán különleges fűszereikkel segítettek egész évben, hogy nagyszerű fogásokat készíthessek nektek!
 
 
 
Nézzük a top 5 legolvasottabb recept idén a blogon:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az év megkoronázásaképp pedig hadd mutassam meg nektek a születésnapi tortákat, amiket a húgomnak és magamnak készítettem:
 
Mondjátok nyugodtan, hogy elfogult vagyok, de most őszintén, nem gyönyörűek?
 
 
 
 
Eseménydús és izgalmakkal teli évet tudhatunk tehát magunk mögött!
 
Köszönöm a sok támogatást, és hogy figyelemmel követitek a munkámat!
 
Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Nektek!
 
Palkó 
 
————————————————————————–
 
 
 
Akik nem elégedtek meg az eddig látott képekkel, most következzen pár a kedvenceim közül, amiket idén készítettem:
 
 

 
 
 
 

Hasonló bejegyzések