TEX – MEX paradicsomos krém pirítósra

Ezt a receptet Illéskrisz konyhájából csentem el, de nem bántam meg!
Apukám nagy hal rajongó biztosan el fogom neki is készíteni a remekművet, mert amilyen egyszerű olyan nagyszerű!

 

Úgy ahogy van átmásolom nektek, így tökéletes, bár én a biztonság kedvéért 3 konzerv heringet használtam, de ez is attól függ menniyre szereted 🙂 

 

Hozzávalók 4-5 személynek: 
 
2 db. ovális alakú, konzerv paradicsomos heringfilé, 1 szál dundi újhagyma, 1 doboz Bonduelle kukorica – bab konzerv, 3 kanál sűrített paradicsom, 4 kanál ketchup, 1 kanál chili szósz, 1 magozott és aprított chili paprika, só, őrölt bors, pár csepp citromlé. 
Tálaláshoz: pirítós kenyér, vaj, citrom gerezd.
 

 
















A halat tálba tesszük és villával megtörtjük, majd az összes hozzávalóval elkeverjük. Ízesítjük a masszát sóval, borssal és citromlével. Tálalásig jól behűtjük. Pirítóssal, vajjal és citromgerezddel tálaljuk. Hihetetlenül finom és pikáns kence…

 

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a halat, és a pikáns csípős ízeket!
 
 

Vélemény, hozzászólás?