Számadás a 2014-es évre visszamenőlegesen

Eljött az év vége, ilyenkor mindenki számot ad mit is tett az előző évben, mivel járult hozzá a világ jobbá tételéhez. Nézzük mit alkottam, illetve alkottunk Zsuzsával a 2014-es évben a blog felületén 🙂

Először is tekintsünk vissza az 5 hónappal ezelőtti indulásra, amikor is a családi nyaraláson egykis baráti unszolásra megcsináltam az oldalt, amelyről az elején én sem gondoltam volna, hogy bárkit is érdekelni fog, de láss csodát mivel Te is épp ezt olvasod, így már megérte megírnom ezt a bejegyzést is, ami szám szerint 101., tehát szintén jubileumi bejegyzés, amit a dalmaták is tátott szájjal, nyálcsorgatva néznének végig 🙂

Ezen rövid idő alatt, a blog fiatal kora ellenére, számos elismerést kaptunk, köztük legutóbb például az Életszépítők Online életmód magazin első helyét sikerült megszereznem a nagyi Dunkin Donuts- avagy régi recept új köntösben irományommal 🙂

Zsuzsa Islerei kerültek a Nők lapja hasábjaira, de a csoda gofrim is a Marie Clarie oldalain kötött ki.

A Pöttyös TúróRudi közönségdíját Nektek köszönhetjük, vagy a Sommersby támogatását, amiért hálásak vagyunk minden kedves olvasónak!

Jó pár receptünk a Női portál gasztro rovatában volt listavezető hetekig, és még sorolhatnám az eredményeket amiket sikerült összehoznunk a sok ráfordításnak és szenvedélynek köszönhetően!

A tegnapi nap folyamán a Facebook oldalunk olvasói számlálója átlépte az 500. felhasználót, és Instagram profil követőinek is 300 fölé emelkedtünk, ami nagyon jó statisztikákat generál 🙂

Valamint külön örömömre szolgál, hogy a #serpenyovirtuoz hasthag a 2000. kép felé halad, és minden nap új fotókat láthatok a felületen!

A legnépszerűbb receptjeink sorát is illene így az év utolsó napján elárulni, mik vezették a megtekintéseket:

1. A Díjnyertes kakaós csiga, ami továbbra is verhetetlen és itt online is viszi a prímet!

2. A Villámgyors Grissini lett, amely főleg most a szilveszteri szezonban aratott elsöprő sikert 🙂
3. helyezett lett, a 9gag-ről származó ötlet amely megvalósítása egy extrán felturbózott melegszendvics végülis, ami azóta többször elkészítésre került, és másoknál is terítékre került ahogy láttam Instagrammon! 
4. helyezést sikeresen elérte Zsuzsa Oreo Muffinja, ami azóta is a bakancs listámon szerepel, de a vizsgák után biztos elkészítem végre!
5. helyezett, de még éppen dobogós pedig a mindig tökéletes pizzatésztám receptje, amit azóta már láttam tekercsben elkészítve az olvasók által, vagy épp csigának feldarabolva, de a lényeg, hogy az alaprecept a feltétekkel megannyi variációban elkészíthető!

Igaz az olvasói számot nem emelték az egekbe, de nekem személyes kedvenceim, így engedjétek meg, hogy még néhány különösen jól sikerült fotót elétek tegyek, mert így az ünnepek után már úgyis mindegy, hiszen mindenki jól lakott, így nem fog egyből a konyhába rohanni és hozzávalók után kutatni az ínycsiklandozó fogások láttán!

Az egyik kedvenc képem Zsuzsától a kis bondonjai amik a 20. Blogkóstolóra készültek, szerintem zseniálisak lettek! – Gratulálok 🙂

Ezt az almás-cseresznyés amerikai pitét szerintem pedig még Stifler is örömmel enné, a híres amerikai vígjátékból 🙂
A somlói tortához szerintem nem kell sok mindent hozzáfűzzek, egyszerűen tökéletes! 🙂 Zsuzsa, bevallom most ennék belőle egy pár szeletet!

A sütőtökös mini kuglófok pedig Halloweenra szintén jó ötletnek bizonyultak!

És legvégül lássunk pár képet a reggeli kreációimból, amik igazán egyedire sikerültek 🙂

Végezetül pedig hagy kívánjak minden kedves olvasónknak 

Sikerekben gazdag, Békés Boldog Új Évet!

– Palkó –

Hasonló bejegyzések