Hétindító E-bay bevásárlólista

A hétvégén ismét volt időm szörfölni a nagy amerikai oldalon amin a konyhai eszközök felhozatala és ár/érték aránya továbbra is verhetelen!


Komoylan a mai napig nem tudok rájönni, hogyan éri meg kedves kis kínai barátainknak 20 jó magyar forintért elpostázni valamit is ide a messzi Magyarországra! Pedig a héten is nem egy kiskanál és pohár alátéttel bűvült a kollekció, érkezett emellett még sushi evőpálcika is, szintén potom pénzért! 


Összegyűjtöttem neketek újra pár aranyos kis apróságot amiket párszáz forintból néhány héten belül ti is otthon találhattok a postaládátokban !


Nézzük miket várok a következő hónapban a postástól 🙂


Először is körülbelül az első oldalon akadt meg a szemem ezen a kis eper alakú “teatojáson” ami szerinetem még egy borús hétfő reggelt is fel tudna dobni! Vagy a délutáni olvasáshoz szolgálhat tökéletes kisérőként!

A link ahol megtaláljátok a leírásban beillesztve megtalálható!

  Teatojás Link 

Másodikként, csak hogy a gyümölcs kategóriában maradjunk és azon belül is az eper részelgen gondoljatok csak bele milyen  tökéletes lehet ez a kis kiegészítő a fondü-szett mellé!
A harmadik kiszemelt pedig színvilágban illik az előzőekhez, de mégis inkább a gyerkőcökre gondolván találtam ezt a nagyon aranyos kis békás kötényt, amiben minden lurkó szívesen segítkezik apának vagy anyának a konyhában! Vízálló, így könnyen tisztítható, és több színben is elérhető, tehát minden kisgyerek megtalálja a számára ideális színt! 

Csak, hogy maradjak a gyermeki énemnél újabb mesefigurás poháralátáteket néztem ki és bevallom rendeltem is belőle, mert azek pont hiányoznak a repertorból 🙂

Nagyon aranyosak, és szerintem még az orvosságot is könyebben isszák meg ebben a borongós őszi időben ha ilyen alátéten kapják !És végül térjünk vissza az anyukákhoz, kicsit az ő munkájukat könnyítheti meg az az okos kis találmány! Ami nem más mint a pohármosó szivacs ami a kis nyelének segítségével bármilyen szűk pohár manuális tisztítását lehetővé teszi számunkra!
Hát nem hihetetlenek ezek a kis távolkeleti ismerőseink? 
Legyen szép hetetek! 

– Palkó –Hasonló bejegyzések